Novice

SAŠA LENDERO v novi skladbi vzklika DAJ TEKILO

Objavljeno:

Saša Lendero je po večletni pavzi presenetila z novo poletno skladbo DAJ TEKILO. Tej prilaga tudi spremljevalni videospot, v katerem lahko vidimo mnogo znanih obrazov.

DAJ TEKILO na digitalnih platformah:

https://bfan.link/daj-tekilo

Po večletni pavzi se vrača Saša Lendero! Danes tako premierno predstavlja svojo novo skladbo DAJ TEKILO, ki sta jo z Miho Hercogom napisala prav za vroče poletne dni. »Pesem nosi poletne vibracije sproščenost, brezskrbnosti in življenjske radosti. Čeprav gre v njej za konec neke ljubezenske zgodbe, sta sporočilo in energetski naboj pozitivna in radostna. Navdušenje nad življenjem in sposobnost premagovati težave pokončno, z nasmehom in prijatelji so tisto, kar skoraj vsako resno življenjsko situacijo iz katastrofe spremeni v preizkušnjo, izkušnjo in priložnost,« o skladbi spregovori Saša in doda, da je vseeno zaradi časovne stiske bilo pri snemanju videospota potrebnih kar nekaj uslug: »Zelo sem hvaležna, da so se moji prijatelji, znanci, sodelavci ter moja menedžerska ekipa odzvali tako brez premisleka, podporno in prijazno

Videospot so posneli v Novigradu s produkcijo Pavec, s katero je Saša že sodelovala pri snemanju videa za duet z Domnom Kumrom. Slednjega lahko med drugim vidimo tudi tokrat, kjer v družbi skupine Game Over (Dennis, Mark, Steffanio) in Sašinih prijateljev poskrbi za pravo poletno zabavo.

A kot nam je zaupala, so ji ti po končanem snemanju pripravili tudi veliko presenečenjeoblečeno so jo »zabrisali« v bazen!

»Upirala sem se, kolikor sem mogla! (smeh) A ko sem spoznala, da nimam nobene možnosti, sem se kot plezalka oklenila Domna! Naj bo še nekdo drug potunkan z mano!« še smeje zaključi.

Vabljeni k ogledu

-----------------------------------------------------------------------------------

SAŠA LENDERO ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/lendero

IG: https://www.instagram.com/sasa_lendero/

WEB: https://www.sasalendero.com/

YT: https://www.youtube.com/user/sasalendero7

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij