Novice

Samuel Lucas v duhu valentinovega predstavlja novo balado z naslovom 'Kot nekdaj'

Objavljeno:

Samuel Lucas, ki ga odlikuje več kot 25-letna glasbena kariera se po zadnjem avtorskem singlu 'Pesem o naju' v radijski eter vrača z novo skladbo 'Kot nekdaj'

Glasba in aranžma sta v celoti avtorsko delo Samuela, besedilo za to balado pa je spisal Rok Lunaček, avtor številnih slovenskih uspešnic.

»Pesem mi veliko pomeni. Kar nekaj časa je trajalo, da smo jo realizirali in posneli tako, kot sem si želel. Pod glasbo te balade se podpisujem sam in morda je prav zato pesem toliko bolj osebna. Iskreno se zahvaljujem mojim prijateljem, glasbenikom, ki so pomagali pri njeni uglasbitvi. Brez njih mi ne bi uspelo, skupaj pa smo ustvarili ušesom in srcu prijazno pesem,« je o novi baladi povedal Samuel.

K ustvarjanju nove skladbe je Lucas povabil vrhunske glasbenike: Vajs Boštjan na bobnih, Nace Jordan na bas kitari, Amir Karalič na kitari in Sandro Božič na klaviaturah.

Pesem je bila posneta v ljubljanskem Railroad studios, pod taktiriko in spretno roko mojstra Jacuzzy Krall. Miha Gorše je pesem uredil, pod master pesmi pa se podpisuje Blaž Hribar.  


»Pri glasbi sem perfekcionist; potrebujem čas, da pesem dozori v moji glavi. Upam, da se bodo poslušalci našli v moji novi glasbeni zgodbi. Če bo kdo ob poslušanju doživel vsaj en majhen del emocij, ki sem jih začutil jaz ob njenem ustvarjanju in tudi zdaj ob poslušanju, bo pesem izpolnila svoj namen in jaz bom ob tem zelo zadovoljen,« je Samuel še povedal.


O lepem sodelovanju in pisanju nove pesmi, je njen avtor, Rok Lunaček, o glasbeniku in skladbi povedal: »Samuel Lucas je neverjeten interpret, malo je takšnih. S svojim karakterjem, je edinstven. Veliko pove dejstvo, da ljudje z njegovih koncertov odhajajo ganjeni. Besedila na to lepo melodijo ni bilo težko napisati. Res je krasna skladba.«

Videospot, ki je še v montaži je bil posnet v ekskluzivnem poslovnem klubu v središču Ljubljane.  V videu se je Samuelu pridružila dolgoletna prijateljica Azra Selimanović, plesalka, koreografinja in lastnica plesnega centra Libero, ki nosi naslove večkratne državne prvakinje in evropske prvakinje v hiphopu.

Premiera videospota bo prav v času Valentinovega!

Samuela lahko spremljate tudi na njegovem uradnem Facebook-u.

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij