Novice

Samo Sam predstavlja novo pesem 'Edina'

Objavljeno:

Samo Sam, ki je pred dobrima dvema letoma predstavil debitantski album 'Sreča na vrvici' s 14 avtorskimi skladbami, je na slovenskih rap sceni v samem vrhu hip hop artistov.

Glasbenik, ki prihaja iz Črne na Koroškem, je v svojih skladbah gostil številne glasbene kolege, tokrat pa se predstavlja ob ženskem vokalu, ki pripada mladi vokalistki Sheby. Je ena redkih punc, ki se trudi ljudem približati urbano glasbo. Je hip hop / RNB izvajalka z izjemnim pevskim potencialom.

'Edina' je delno avtobiografski singl, pod katerega se kot producent podpisuje Damjan Jović, s katerim je Samo Sam že sodeloval in je Sheby pomagal napisati njen del refrena.

O sami skladbi je glasbenik povedal: »Pesem govori o ljubezni in o tem, kako te lahko prizadene, če ti propade odnos, v katerega verjameš.  Vse nas boli, ko oseba, katero imaš rad, odide iz tvojega življenja. To ti pusti določene posledice. Ampak vsaka izkušnja ti veliko da, in je pomembna za tvoj naslednji odnos.

Na nek način je pesem avtobiografska, saj sem v preteklosti doživel takšno izkušnjo. Kar pomeni, da sem sposoben imeti rad. Seveda ti čas omogoči, da stvari postaviš na svoje mesto in greš naprej s prtljago izkušenj, ki ti lahko koristijo. Mislim, da je ideja, da je nekdo 'edini' v vesolju, ki ga lahko imaš rad, kvečjemu iluzija. In v tem je paradoks. Kot pravi Sheby: ''Nisi edini, sam dam ta filing''«.

Pod videopodobo se podpisuje Abram Productions, ki so poskrbeli, da med snemanjem in premori ni bilo dolgčas, snemali so na Ravnah na Koroškem, nekaj kadrov je bilo posnetih tudi v Ljubljani.

Samo Sam na družabnih omrežjih:

Facebook: https://www.facebook.com/Sam-82710001...

Instagram: https://www.instagram.com/samokozar/ 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCCm_PUXcpk2eu3C4nIG8oCQ

snapchat: samokozar

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij