Novice

Samantha Maya z drznejšim zvokom

Objavljeno:

Samantha Maya po duetu s Stello ponovno preseneča. ADRENALIN jo je tokrat popeljal v nove glasbene vode; v zvrst glasbe, ki jo sama tudi najraje posluša.

 

ADRENALIN na digitalnih platformah:

https://bfan.link/adrenalin-3

Pri Samanthi Mayji nikoli ne vemo kaj pričakovati. Po tem ko sta nas s Stello v začetku leta presenetili s skladbo LE SPOMIN, ki je še danes med največkrat predvajanimi slovenskimi skladbami, tokrat v ADRENALINU posega po še drznejšem zvoku.

»Pisanje besedil je kot pisanje dnevnika. Če gledam nazaj na svoje prve pesmi, točno vem v katerem obdobju sem bila in kaj se mi je takrat dogajalo«, pravi mlada izvajalka, ki nas je v preteklih letih očarala s svojim žametnim glasom in ustvarila uspešnice, kot so SANJAVA (RUNAWAY), GLAS, VENERA in mnoge druge.

Med tem ko celota razkriva drznejšo plat Samanthe Maye, besedilo poraja vprašanje, ali je pesem morda tokrat bila spisana prav določeni osebi. »Do sedaj sem raje tavala po globljih delih sebe in tam iskala navdih za besedila. Tokrat sem ubrala novo pot in se osredotočila na čisto površinske občutke, ki so v tem obdobju močno izstopali. Pesem tako vsekakor IMA naslovnika, a koga točno … morda razkrijem kdaj drugič (smeh)«.

Čeprav rada posega po novostih, je ekipa tista, ki zaenkrat ostaja nespremenjena. Pesem je tako ustvaril že utečen trio, ki ga poleg Samanthe Maye sestavljata še Kevin Koradin in Clifford Goilo. Kot nam je zaupala, so se tokrat odločili za nekoliko drznejši zvok, saj tovrstno zvrst glasbe najraje posluša tudi sama.

Skladbi prav tako prilaga videospot, pri katerem je sodelovala z Maticem Gabrielom, v njem pa lahko poleg Samanthe Maye vidimo tudi Jana Medveda na bobnih in Daneja Pukla na kitari. »Uživam delati z Maticem … on me preprosto razume. Ve, kaj želim s svojimi scenariji doseči in to tudi ustvari. Videospot se dobro zliva z novim zvokom, z razlogom pa je tudi odet v rdeče tone, saj ta dobro stoji s sporočilom

--------------------------------------------------------------------------

SAMANTHA MAYA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/samanthamayamusic

IG: https://www.instagram.com/samanthamayaa/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij