Novice

SAMANTHA MAYA: Povej mi, kdo si, ko res nihče ne gleda

Objavljeno:

Samantha Maya po zadnji uspešnici 'SANJAVA/RUNAWAY', ki je med drugim pristala med največkrat predvajanimi slovenskimi skladbami, v jesen vstopa z novo energijo. KAR SI ŽELIŠ, katere videospot je bil premierno predstavljen včeraj, je tudi tokrat delo že utečene glasbene ekipe, njeno besedilo pa, kot smo pri Samanthi Mayi že vajeni, nosi več, kot se morda zdi na prvi pogled.  

Čeprav na videz Samanthino novo pesem KAR SI ŽELIŠ vodi precej ljubezenska tematika, sama pravi, da izhaja iz očiščenja najglobljih dvomov in zadržkov, ki jih je opazila tako pri sebi kot pri ostalih. »Kakršenkoli odnos, prijateljski ali ljubezenski, nikoli ne bi smel biti pretirano prilagajanje na drugo osebo, se pa zelo hitro zgodi« še doda mlada glasbenica, ki je tudi sicer znana po besedilih, ki nam dajo misliti. Kvaliteta, ki je v novodobni glasbi vsekakor premalokrat videna.

Pusti naj spijem ti dušo iz telesa,

Povej mi kdo si, ko res nihče ne gleda.

Tajna akcija sredi Portoroža

Tudi tokrat je skladbi priložen videospot, morda tokrat bolje rečeno pravi mini akcijski film, ki smo si ga premierno lahko ogledali včeraj zvečer. Posnet v portoroškem Lifeclass hotelu prikazuje njen odnos s partnerjem, katerega je tokrat uspešno odigral Mitja Novak, priznan producent in DJ pod umetniškim imenom Minless.

Ker je Samantha velika ljubiteljica fantazijsko-akcijskih filmov, se svojih projektov tudi na tak način rada loteva. Skozi kratko video poslastico, ki je delo Matica Gabriela, tako spremljamo odnos, v katerem se mora ljubezen dokazovati s tem, da se nekdo v zvezi postavlja v nevaren položaj in s tem krije ljubljenega.

»Pri nastanku videospotov vedno aktivno sodelujem, saj točno vem, kakšno zgodbo želim predstaviti. Vedno si lahko namreč že ob pisanju besedila vizualiziram fizično dogajanje in manifestiranje zgodbe skozi video. Res sem vesela, da imam ob sebi ekipo, ki mi to tudi omogoča. To je že moj šesti projekt z odličnim Maticem Gabrielom in vem, da nikakor zadnji.«

Snemalne prostore je ekipi priskrbel petzvezdični Hotel Slovenija, ki spada pod verigo Lifeclass hotelov v Portorožu, izposojo avtov pa brata Vrbanić, ki vodita avtohišo Brugi M&D. Sama koreografija je tokrat delo plesalke Larise Tanšek, za »behind the scenes« video in foto material pa je zopet poskrbel Amadej Hercog, ki ga tokrat lahko vidimo tudi v vlogi skrivnega statista.  

A to še ni vse! V sredini zgodbe se Samanthi na ekranu namreč pridruži tudi soavtor in producent pesmi Kevin Koradin, s katerim sta do sedaj ustvarila že 4 uspešne glasbene projekte. Vsekakor je potrebno na tej točki omeniti tudi tretjega člana njene avtorsko-produkcijske ekipe, nizozemskega producenta Clifforda Goila, ki njenim skladbam znova in znova doda tisti zadnji element, ki ustvari magijo.   

 

Samantha Maya ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/samanthamayamusic

IG: https://www.instagram.com/samanthamayaa/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij