Novice

Rundek in Ekipa predstavljajo novo pesem ‘Tamni jorgovan’

Objavljeno:

Eden največjih umetnikov v regiji z tik ped koncertom v Kinu Šiška 26. 10. 2017 predstavlja novo skladbo, ki se zelo razlikuje od glasbe, ki nam jo je predstavil v zasedbi Cargo.

Pesem ‘Tamni jorgovan’ je nova verzija ‘Tigidigi Regge’, ki je leta 2001 izšla na albumu »Ruke«. Pesem se razlikuje po strukturi in popolnoma novem aranžmaju.

Darko je z Ekipo posnel tudi videospot, ki ga je režiral Vedran Perčić, ki je uporabil materiale tudi s koncerta na Tašmajdanu in dokumentarne posnetke Sande Hržić.

Aranžma skladbe je nastal v sodelovanju z glasbeniki, ki bodo Rundeka spremljali na koncertni turneji Apocalypso now.

Avtor glasbe in besedila je Darko Rundek, skladba je bila posneta v zagrebškem studiu DM, kot producent se podpisuje Marijo Domazet, mastering je delal Dragutin Smokrović.

»Ko smo iskali pesem, s katero bi odprli koncertno turnejo Apocalypso Now, smo ugotovili, da je skladba ‘Tamni jorgovan’ več kot primerna za uvod v zabavo, ki se bo odvila na koncertu,« je rekel Rundek.

 

Glasbeniki, ki so sodelovali pri snemanju skladbe:

  • bobni: Silvio Bočić
  • tolkala: Miro Manojlović
  • bas: Roko Crnić
  • kitara in vokal: Darko Rundek
  • trobenta: Igor Pavlica
  • saksofon: Ana Kovačić

Facebook: https://www.facebook.com/darko.rundek.official/

Promocijske fotografije: http://www.phunet.com/promo/fotke-darko-rundek/ 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij