Novice

Rene Kapel po zimski pravljici predstavlja romantično zgodbo 'Tvoj svet'

Objavljeno:

Glasbenik, ki je pred letošnjim dnevom ljubezni predstavil pesem 'Med valovi', tokrat pred uradnim začetkom poletja predstavlja novo avtorsko pesem, 'Tvoj svet'. »Pesem je pravzaprav lahko lepa če se zaveš razbremenitve slabega odnosa, sicer pa je pesem zgodba o dekletu, ki so ji bili prioritetni le lastni interesi,« je o skladbi povedal glasbenik, ki jo je ustvarjal že v poznih decembrskih večerih.

Pri ustvarjanu skladbe 'Tvoj svet' je Rene tudi tokrat sodeloval s producentom Damjanom Jovičem, ter Erikom Felicijanom, ki je odpel tudi spremljevalne vokale.

Videospot je bil v celoti posnet na slovenski obali, na treh čudovitih lokacijah, v hiši v Maliji nad Izolo, v Strunjanu in Črnotičah pod režisersko taktirko Dejana Baboška v sodelovanju s snemalno ekipo Naraayan production.

»Snemanje z Lano Krajnc, ki je ob meni igrala ter celotno ekipo, je potekalo brez težav, ... le med snemanjem v Črnotičah smo imeli nenapovedane obiskovalce. Mimo nas se je velikokrat zapeljal policijski avto,« je povedal Rene in se še pošalil: »Zanimalo jih je kaj počnemo in predvsem, če to počnemo varno.«

Pred Renejem je pestro poletje, poleg izpitov in počitnic se bo zaprl v studio in dokončal pesem, ki bo izšla že jeseni!

Rene Kapel na družbenih omrežjih:

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij