Novice

REBEKA IN SEBASTIAN IZDALA TEŽKO PRIČAKOVANO HIMNO VESELEGA DECEMBRA

Objavljeno:

Izšla je himna letošnjega veselega decembra 'Ko primeš me za roko (božična)', s katero Rebeka Dremelj in Sebastian obeležujeta tudi 20-letnico svojega prijateljstva. 

"Že leto in devet mesecev živimo v negativi in to je najin jing svetovnemu jangu, da uravnovesiva energije na planetu," pravi Sebastian o tem, zakaj sta se z Rebeko Dremelj lotila veselodecembrskega projekta. Pesem ‘Ko primeš me za roko (božična)’ sta s producentom in soavtorjem Žanom Serčičem napisala že lani, a jih je pri izvedbi čas prehitel, letos pa se je vse pokrilo tako, kot se je moralo, zgodba pa je dobila še dodatno razsežnost. "Letos mineva tudi 20 let najinega prijateljstva in zdel se nama je res pravi čas, da to izpeljeva in dvigneva ta odnos še na malo višji nivo," pravi nepremagljiva Rebeka, ki so jo leta 2001 okronali za miss Slovenije, prav tam pa se je leto prej v šov programu predstavil tudi Sebastian. "Spomnim se Sebastiana, ki je bil takrat že zvezdnik, jaz pa čisto nov obraz na sceni in njegova oboževalka, ko mi je čestital in sem bila čisto navdušena." "Jaz pa se spomnim takrat še tihe Rebeke, za katero še nismo vedeli, kak vulkan energije in vsestransko aktivna ženska je. Čudoviti spomini so to." 

"Družimo se, podajmo si roke, držimo skupaj. Živimo v čudnih časih, v čudnem svetu, a ljudje smo družabna bitja, ki se moramo družiti, dotikati in veseliti. Midva sva se odločila, da se bova imela, ne glede na vse, fino. Izkoristite čarobni december,  pazite nase in na ljudi okoli sebe, ne kregajte se, ampak se z bližnjimi in vsemi drugimi ljudmi povežite v pozitivnem duhu."

Da sta za praznovanje izbrala ravno božični ambient, ni naključje, saj ga obožujeta. Rebeka: "Sem velika oboževalka Božiča in veselega decembra. Včasih sem stanovanje okrasila že 1. decembra, zdaj pa to zamaknem za nekaj dni le zato, da nima hčerka ob praznovanju rojstnega dneva vedno enake barvne palete. Obožujem ta čas in verjetno se tudi srečanja z Božičkom veselim bolj kot naraščaj. (smeh)"


V sklopu praznovanja bosta decembra poletela tudi na Laponsko, kjer bosta Božičku osebno predstavila svojo pesem ter mu predala pisma slovenskih otrok. Več o tej akciji bosta Rebeka in Sebastian v začetku adventa razkrila na svojih družabnih omrežjih. 

Ob koncu vabljeni še k ogledu njunega prazničnega videospota, posnetega v koči Storžek na Pohorju, v katerem se Rebeki in Sebastianu pridružijo tudi trije dobri možje in plesalke plesne šole Sebastian.

"Zelo sva vesela, da so postale najine uradne Božičkove pomočnice. (smeh)"

 

Rebeka Dremelj ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/RebekaDremelj

IG: https://www.instagram.com/rebekadremelj/

WEB: https://nepremagljiva.si/

 

Sebastian ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/SebastianPublic/

IG #1: https://www.instagram.com/SebastianPrivat/

IG #2: https://www.instagram.com/Sebastian.dance.sing/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCZ0Ge3npIANPmvlNQOmTM1A

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij