Novice

Projektili tokrat romantični, bogati in ugrabljeni

Objavljeno:

Tadej Pišot, Tine Koršič, Uroš Pegan in Boštjan Pišot predstavljajo pesem, za katero je besedilo napisal Rok Lunaček trenutno najbolj iskan slovenski avtor glasbenih besedil, glasbo pa priznani beograjski producent Daniel Vujević.

Besedilo v nasprotju z večino romantičnih tematik ne govori o nesrečni ljubezni in objokovanju le te, pač pa v sebi nosi pozitivno noto in optimističen pogled na ljubezen, skoraj podobno kot pri uspešnici 'Za lepu curu'. V novi skladbi 'Rubin' fantje želijo sporočiti kako veliko srečo ima tisti, ki v življenju najde sorodno dušo, za katero bi naredil vse in je njegov smisel življenja.

 »Vsi smo se kdaj v življenju soočili s situacijo, ko smo morali v trenutku sprejeti odločitev ob zavedanju da nam bo zaznamovala življenje. In prav v videu smo na šaljiv način želeli prikazati, kako pomembno je sprejemati prave odločitve in kaj vse lahko izgubimo, če smo trmasti se odločamo brezglavo in ne poslušamo ljudi okoli sebe. Sicer smo skupina, ki veliko bolj uživa med nastopanjem v živo, na tokratnem snemanju pa smo zaradi odlične pesmi, zgodbe in ekipe resnično uživali. Seveda ob tem upamo, da bosta tako pesem kot videospot naletela na dober odziv med našimi poslušalci,« je ob izidu pesmi povedal pevec Tadej Pišot.

V videu se fantje odpravijo na lov in na poti najdejo zemljevid, ki ga lepotica izpusti iz rok. Projektili po goriških gozdovih sledijo zemljevidu in iščejo zaklad. Zgodba se dodatno zaplete, ko fantje naletijo na nov zemljevid … kako se video zgodba odvije, si oglejte v videospotu 'Rubin'.

Skupina Projektili na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij