Novice

Producenta Artes in Luke Charger skupaj s pevko Patricijo predstavljata nove plesne ritme 'Dlan v dlan'

Objavljeno:

Vedno bolj uveljavljena slovenska glasbenika, ki veliko ustvarjata tudi za tuji trg, Artes in Luke Charger, predstavljata nove poletno uspešnico 'Dlan v dlan'.

Glasbeni producent Artes, ki prihaja iz Koroške, je pesem sprva ustvaril v angleškem jeziku, potem pa je skupaj s pevko Patricijo posnel tudi slovensko verzijo pesmi.

Ljubitelja elektronske glasbe sta o novi skladbi povedala: »Po odlično sprejeti angleški verziji v tujini, sva razmišljala,  zakaj nebi imeli tudi pesem v slovenskem jeziku … in ni minilo dolgo časa, ko sva podpisala pogodbo z največjo slovensko glasbeno založbo

»Pesem je zgodba o strastni ljubezni, ki jo dekle občuti ob novi simpatiji, a na njen zaključek, boste morali počakati do konca poletja, do takrat pa uživajte v naši plesni zgodbi,« je o skladbi povedala pevka Patricia.

Artes Facebook: www.facebook.com/artesdjmusic

Artes spletna stran: www.djartes.com

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij