Novice

Priljubljena primorska skupina Tequila predstavlja nove plesne ritme z okusom 'Vanilije'

Objavljeno:

Sinonim za nepozabne zabave na Obali, kot tudi v drugih krajih po Sloveniji, v letošnje poletje vstopa z najlepšim in najbolj domačim, nostalgičnim okusom 

'Vanilija'

»Naslov novega singla in videospota 'Vanilija' smo izbrali zato, ker točno veš kaj pomeni. Kakšen je vonj, kakšen je okus, … ni dileme o tem da ne bo dobro,« so povedali člani skupine.

»Želeli smo ujeti prepoznavnost singla, kot nam je to uspelo z imenom skupine. Vsi vedo da s Tequilo ni šale. Žura se vedno in zares do jutranjih ur. Smo ena najpomembnejših skupin na Obali, in vsako leto vedno več maturantov popeljemo na nepozabne izlete,« je še povedal Patrik Babič, vodja skupine in glavni moški vokalist.

Videospot je bil posnet na najbolj priljubljenih lokacijah na slovenski obali v sodelovanju z mednarodno ekipo.
Po včerajšnji premieri singla in videospota je skupina Tequila obljubila, da bo po šolah in vrcih delila sladolede z okusom vanilije vse do konca šolskega leta!

Skupina Tequila se lahko pohvali z najlepšim prostorom za vaje, saj stoji na čudoviti razgledni točki v Marezigah, zato ne preseneča, da so njihove skladbe vedno pozitivne in energične, zato ne preseneča, da je Tequila nastopila že z največjimi glasbenimi imeni v regiji, prav tako je sodelovala že s številnimi uveljavljenimi avtorji glasbenih uspešnic.

Da znajo Tequilovci na noge naenkrat dvigniti vsaj 12.000 ljudi, so dokazali na zadnjem razprodanem koncertu v Stožicah, ko so s številnimi glasbeniki soustvarjali nepozaben glasbeni program 11. Aktualovega rojstnega dne z eminentnimi glasbenimi imeni v regiji.

Skupina Tequila, ki šteje kar sedem članov je po prihodu izkušenega bobnarja Damjana Paljka, v svojo ekipo privabila še enega strastnega glasbenika in neumornega žurerja, Blaža Brudarja na harmoniki, ki si je izkušnje nabiral v skupini Mambo Kings.

Skupina Tequila na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij