Novice

Priljubljen slovenski glasbenik, Vili Resnik predstavlja novo skladbo 'Diham zate'.

Objavljeno:

Nova glasbena zgodba enega uspešnejših slovenskih glasbenikov je pesem o moškem zlomljenem srcu, o kateri je Resnik povedal: “Pesem je čisto preprosta, govori o življenju, ko ti pokaže zobe, ko ti ne gre in ko se moraš vedno znova dokazovati. Mislim, da se vsakdo lahko prepozna v besedilu skladbe. Ne glede na to, kdo si, kaj si, vedno življenje najde še nekaj, v čemer nisi dovolj dober. Znova in znova se je potrebno boriti.”

Skladba je nastala v sodelovanju z Janom Plestenjakom, ki se podpisuje kot avtor besedila in glasbe.

O sodelovanju z enim najuspešnejših avtorjev je Vili Resnik povedal: “Z Janom Plestenjakom sva sodelovala že pred 25-timi leti pri snemanju uspešnice in videospota ‘Šerbi’. Tokrat sva sodelovanje ponovila ob ustvarjanju skladbe ‘Diham zate’. Mislim, da me je zadel do potankosti. Moja želja po nečem svežem in novem me je usmerila k njemu.” 

Zgodbi nove slovenske uspešnice sledi tudi videopodoba, ki prikaže 'životarjenje' v brezizhodni situaciji po velikem razočaranju. Videospot je nastal pod režisersko taktirko Perice Rai, ki je po Resnikovih besedah glasbenika predstavil “točno takega kot me vidijo tisti, ki me zares poznajo.“

Najbolj priljubljen ustvarjalec videospotov pri nas in v širši regiji je v enem snemalnem dnevu povzel zgodbo zlomljenega srca. Priprave na videospot so trajale kar nekaj dni, saj si je moral Vili Resnik za vlogo puščati brado. Posebnost videa je ta, da je posnet v enem prostoru le z eno osebo, pripovedovalcem zgodbe, Vilijem Resnikom.

Snemanje videospota je zame izredno zanimivo, ker še nikdar nisem bil tako razgaljen, neobrit, ampak ja, tudi to se zgodi. Na koncu, ko smo naredili še nekaj slik za medije, sem šele doma ugotovil, da sem se pozabil preobut v čevlje in so vse slike Vilija Resnika z natikači. Seveda sem moral doma vse slike prirediti,” je o snemanju videa ‘Diham zate’ in zanimi prigodi povedal Vili Resnik.

Vili Resnik na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij