Novice

Priljubljen primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja novo skladbo, ki je njegov že sedmi single, 'Prekrokana noč'

Objavljeno:

Po izjemnem uspehu dueta 'Le rezerva', ki na Youtube šteje že več kot pol milijonov ogledov, je Urban pripravil nove ritme s katerimi bo navduševal v radijskih etrih kot tudi na plesiščih.

Novo pesem je Urban tudi tokrat ustvaril s prijatelji. Avtor besedila je Rok Lunaček, pod glasbo se podpisuje prijatelj iz otroških dni in član skupine Zvita feltna, Theo Čebron, produkcijo in aranžma skladbe je ustvaril Blaž Hribar.

Vedno nasmejan Urban je tokrat presenel s počasnejšimi ritmi v country slogu. »Všeč so mi takšni ritmi če sem iskren! To, da ti nežna pesem poboža dušo in da lahko ob plesanju tudi zapoješ, mi zelo leži na duši. In glede na nizke temerature zadnje dni, so počasnejši ritmi še nekoliko bolj primerni, (smeh)« je o skladbi povedal Urban in še dodal o njenem sporočilu: »Pesem govori o prekrokani noči in jutru za tem. Vsak od nas je že imel vsaj eno hudo noč s prijatelji in kljub temu, da ni nič od tebe naslednji dan, veš, da je nastal nov, legendaren spomin!«

Videospot je bil posnet v Ajdovščini pod režisersko taktirko Luke Zailaca, ki je tudi dal idejo o karaokah. Glavna ženska vloga je pripadla Moniki Čavlovič, ki je že snemala z Urbanom. Presenečenje videospota sta prijatelja in člana skupine Zvita feltna, Theo in Matic, ki sta z Urbanom že kdaj žurala do jutra.

Urban Vidmar online:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij