Novice

Priljubljen ljubljanski hip hop artist Nipke predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Popoln lajf'

Objavljeno:

Tik po prejetju medijske nagrade Žarometi 2017 za pesem leta 'Vsi smo na istem', ki jo je glasbenik ustvaril skupaj s Trkajem, je Nipke včeraj na svojem Youtube kanalu premierno predstavil nov video 'Popoln lajf'.

Tudi tokrat je Nipke pri ustvarjanju skladbe sodeloval z vedno bolj uveljavljenim producentom Damjanom Jovićem, ki se podpsuje pod glasbo, Nipke pa je avtor besedila.

Tokratno glavno vlogo je odigrala je šestletna deklica Ajda, ki z Nipketom odkriva sladke radosti življenja. Kadri videospota so bili posneti v ljubljanskem živalskem vrtu, parku Tivoli in v priljubljenem Kinu Bežigrad, ne manjkajo pa tudi kadri iz ulice na kateri je Nipke odraščal in je tudi med glavnimi spremljevalkami glasbenikovih videospotov v uspešnicah z zavidljivim številom ogledov na Youtube; 'Všeč tko k je' in 'Noben me ne razume'. Slednji video je prejel naziv za video leta 2016, uspešnica pa je bila okronana s slovensko strokovno nagrado Zlata piščal za najboljšo skladbo.

 »Pesem ''Popoln lajf' govori o nepotrebnem iskanju razlogov za boljše življenje v materialnih in drugih prestižnih dobrinah. S skladbo in videom sem želel sporočiti, da za srečo potrebujemo le kvalitetne odnose z bližnjimi in zdravo samozavest. Ne iščimo sreče zunaj sebe in razmišlčljajmo o tem česar nimamo, prepoznati moramo le dobre stvari, ki jih že imamo,« je ob izidu novega singla povedal Nipke.

Avtor video zgodbe je Mark Pirc iz Studio 7.

 

Nipke na družabnih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij