Novice

'Prepovedana' šteje že skoraj 500.000 ogledov

Objavljeno:

Debitantski singl in videospot 'Prepovedana' se po dobrem mesecu mesecu od premiere hitro približuje polmilijonski številki ogledov na Youtube.

Pero Martič se je tudi glasbenega projekta lotil na šaljiv in hudomušen način, kar je rdeča nit vseh vragolij, ki jih na kamero ujameta s prijateljem Aleksandrom Repićem alias Picijem, igralca v novi slovenski kriminalni seriji 'Truplo'.

Pero je besedilo za 'Prepovedana' napisal sam, za ustvarjanje plesnih ritmov je povabil Damjana Jovića, ki se podpisuje največje uspešnice zadnjih let. Nastala je 'Prepovedana', poletna uspešnica, ki je osvojila plesišča in mlade po srcu željnih zabave.

Pri snemanju videospota je poleg Marka Pirca sodeloval tudi Pici, kot tudi pri gverilski promociji skladbe. Le dan po premieri videa sta 'ugrabila radijsko postajo' in vse skupaj tudi posnela.

Video zgodba sledi hudomušnemu besedilu skladbe, piko na i na koncu doda Damjan Murko, ki v videu nastopa kot služabnik v družini izbranega kot tudi prepovedanega dekleta. Kako sta Pici in Pero k sodelovanju snemanju povabila Murkota in kako je snemanje potekalo, si lahko ogledate tukaj (klik).

Če še niste videli Perotove prepovedane ljubezni ali kako te preseneti ljubezen na prvi pogled, vabljeni k ogledu.

Pero na družabnih omrežjih:

Instagram: https://www.instagram.com/pero.martic/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij