Novice

Premiera videospota: Samuel Lucas - Kot nekdaj

Objavljeno:

Po odličnem odzivu nove skladbe 'Kot nekdaj', ki jo je Samuel Lucas poslal v radijski eter pretekli teden, danes, na dan zaljubljencev, glasbenik predstavlja tudi romantično video zgodbo s srečnim zaključkom.

Glavno žensko vlogo ob Samuelu je odigrala Azra Selimanović, priznana plesna pedagoginja in dolgoletna glasbenikova prijateljica.

Vrhunski vokalist je pri ustvarjanju novega videospota prvič sodeloval z režiserjem Nikom Čebulcem in po besedah obeh, »to ni bilo zadnje sodelovanje,« saj je celotno delo potekalo v zelo sproščenem, prijateljskem vzdušju.

»Osnovna ideja videa je moja, Nik je pa potem sestavil kadre in sporočilo v smiselno celoto,« je o nastajanju videa povedal glasbenik, saj je kot avtor glasbe v video želel vnesti sporočilo, kot ga je občutil pri ustvarjanju pesmi.

Samuel Lucas v videospotu igra uspešnega poslovneža, ki pa je v srcu velik romantik. Ljubezen ga napaja in dela močnega vendar, ko ta začne polzeti se ne želi soočiti z morebitno izgubo ljubljene osebe, zato se pogumno in z odprtim srcem bori za ljubezen. Vabljeni k ogledu videa in poglejte kako se odvije ta ljubezenska zgodba.

»Snemanje romantičnih kadrov z Azro mi je bilo v prvih nekaj poskusih velik izziv, saj sva že dolga leta res dobra prijatelja … tako je smeh velikokrat prehitel romantično gesto na katero je režiser čakal,« je povedal Samuel, Azra pa je ob tem še dodala: »Snemanje prepirov nama je bilo veliko enostavneje. Sicer pa je bila odlična izkušnja. V 12-tih urah kolikor je snemanje trajalo, sva se zelo veliko nasmejala.«

»Užitek je delati s takšnim profesionalcem kot sta Samuel in Azra,« je o svoji izkušnji povedal režiser in nadaljeval: »Tudi vreme nam je šlo na roko, mrzel zimski dan je bil s soncem obsijan, tako da smo ujeli res lepe trenutke.«

Novica o novi skladbi, se nahaja 'tukaj'.

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij