Novice

Premiera novega Trkajevega videospota 'Migi'

Objavljeno:

Vse v življenju se premika, raste in se giba. Oblaki nad nami, planeti in sonce. Drevesa in vsa živa bitja so v neprenehnem gibanju. Tudi ljudje smo bili ustvarjeni, da ga migamo, tečemo in skačemo visoko pod sinje nebo. Da rastemo se razvijamo in ustvarjamo. A moderna tehnologija, stres in naporni delovniki so poskrbeli, da se lahko zlahka ujamemo v rutino, zataknemo v svoj fotelj, odpremo vrata lenobi , ki nas zgrabi za vrat in nam šepeta, da je vse v redu, če lenarimo. Počasi se ulovimo v rutino, postajamo zagrenjeni, odebeljeni in vse težje uvidimo lučko veselja in motivacije na koncu tunela. Naša voda stoji na mestu in tako se lažje umaže.

A včasih pride oseba, včasih je to knjiga in včasih je pesem, ki nas dregne in predrami. Pospeši utrip srca, da se dvignemo! Takšna pesem je nastala izpod peresa avtorja Trkaj-a, ki v pesmi 'Migi' spodbuja vse mlade in malo manj mlade naj kljub preteklim izkušnjam, obrnejo novo stran v knjgi življenja in začnejo pisati bolj aktivno prihodnost. Pod produkcijo pesmi se je podpisal Damjan Jović, ki v zadnjem času ne počiva, podpisuje se pod uspešnice Nipketa, Challe Salleta in Erik Felicijana.

Po uspešnem sprejetju pesmi na radijskih postajah, nekaj prvih mest po različnih lestvicah in dobrih odzivih ljudi na družbenih omrežjih je prišel čas, da se pesmi doda tudi vizualna podoba. Za videospot je poskrbela super zabavana ekipa SquareMe, kjer sta Luka Štigl in Sebastjan Oblak stopila za režisersko taktirko in posnela zabaven videospot. Zgodbo videa se vrti okoli treh likov; prvi je dama, ki svoje življenje živi prek družbenih omrežij, drugi lik je obsedenec z telefoni in delom, tretji lik pa ne pozna življenja brez televizije. Trkaj kot divji duh animacije potrka na njihovo vest in jih spravi v gibanje. Vabljeni k ogledu novega Trkajevega videa 'Migi', takoj vas bo prestavil na višjo in hitrejšo prestavo!

Vklopite zvočnike ali si pesem namestite v predvajalnik ter preko slušalk najdite dodatno moč, medtem ko tečete, se sprehajate ali kolesarite. Rapapapapa!

 

Trkaj na družabnih omrežjih: 

Facebook

Instagram 

Twitter

Snampchat

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij