Novice

Poslušamo slovensko glasbo: Manca Špik

Objavljeno:

V današnjem izboru slovenske glasbe, na materinski dan prazujemo velik uspeh slovenske glasbenice Mance Špik, saj je včeraj priljubljena pevka osvojila 6 milijonov ... ogledov na Youtube za skladbo oziroma duet 'Oba', ki je bila posneta v letu 2016 skupaj z Isaacom Palmo, takrat sveže drugouvrščenim v priljubljeni oddaji Slovenija ima talent.

Vokala sta glasbenika ponovno združila v skladbi 'Po tebi mi diši ljubezen', za napovednik priljubljene slovenske oddaje.

A le nekaj mesecev pred uspešnico 'Oba' je Manca Špik nastopila skupaj z vokalno skupino Kvatropirci na prestižnem glasbenem festivalu Melodije Morja in sonca,ter bila izglasovana kot zmagovalna po izboru občinstva za skladbo 'Pesem'. Dve leti kasneje pa je vedno nasmejana pevka domov odnesla nagrado po izboru gledalcev za samostojno skladbo 'Kjer pomol poljubi morje'.

V uspešnem obdobju duetov je Manca sodelovala s številnimi glasbeniki. S priljubljeno skupino Poskočni je posnela skladbo 'Prijatelj', z Dejanom Vunjakom pa še eno v nizu poletnih uspešnic 'Limonada'. Videospota za obe skladbi na Youtube skupaj štejeta več kot šest milijonov ogledov.

Kot zadnjo skladbo v letu 2019 je izjemna Manca Špik predstavila samostojno skladbo 'Serenada' s katero se je odpravila na koncertno turnejo po Sloveniji. V razprodanih dvoranah je Manca Špik nastopila s fanti iz skupine Erosi.

Uživajte v plesnih in veselih, romantičnih ter nostalgičnih mediteranskih ritmih:

Katera je vam najljubša?

Za živahne ritme v teh dneh 'Življenje je ples' vam namenjamo še en duet v Mančini bogati glasbeni karieri, ki ga je posnela z Roko Ferenjo. 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij