Novice

Poskočni z 'Usojeno' že osvajajo množice

Objavljeno:

Letošnja pomlad je za Poskočne z eno besedo usojena. S svežo močjo Dejana Goloba so fantje dobili novo energijo in vso pozornost usmerili v ustvarjanje ter izvajanje kvalitetne glasbe. Pred nami je tako prva pesem v novi zasedbi, katere spot smo si premierno lahko ogledali že v soboto.

 

Usojena na digitalnih platformah: https://backl.ink/147426517

 

Za Poskočnimi je vsekakor naporna pomlad. Kot strela z jasnega je v začetku leta udarila novica, da poskočni Dejan po skoraj desetih letih zapušča priljubljeno skupino, kar je v mnogih zbudilo dvom o njihovem nadaljevanju. A kot so nam zaupali že takrat, so v novo leto vstopili povezani kot še nikoli in pripravljeni na nove podvige.

»Glasbena skupina je pojem, ki združuje mnogo stvari – ljubezen do glasbe, druženje, prilagajanje in medsebojno zaupanje,« so sporočili spomladi in dodali, da bodo pri izbiri novega člana poleg dobrega vokala pozorni tudi na to. Tako so se njihove poti usodno srečale z DEJANOM GOLOBOM, sedaj novim obrazom Poskočnih, ki pa so ga med vikendom premierno predstavili tudi širši javnosti.

Kriva je usoda …

»Usoda nas spremlja na vsakem koraku. Tudi nam je ponudila možnost, da znova poiščemo svoj obraz in tako stopimo na pravo pot življenja, povezanosti in sreče. USOJENA je skladba, s katero odpiramo novo poglavje na naši glasbeni poti. V njej smo želeli ujeti življenje v vzdušju barvitosti in neskončnosti morja, ki nas prav vse med seboj povezuje. Nanjo smo še toliko bolj ponosni, saj je naša avtorska skladba. Verjamemo, da jo bodo zato poslušalci še toliko bolj vzeli za svojo.« - Lovro

Med tem ko je glasba nove pesmi 'Usojena' delo Nejca Tratnjeka in Martina Juharta, jim je pri besedilu tokrat pomagal dolgoletni glasbeni prijatelj Rok Lunaček, v vlogi producenta pa se je odlično izkazal Krešimir Tomec.

Videospot 'Usojena' med najbolj priljubljenimi na YouTubu

Videospot, ki je bil z ekipo NEO Visuals posnet na italijanski obali je med gledalci trenutno en izmed najbolj priljubljenimi. Vse od njegove sobotne premiere, si ga je namreč ogledalo že več kot 30 000, s čimer pa so si Poskočni prislužili tudi 19. mesto na YouTube trendingu.

Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc verjamejo, da bo pesem »Usojena« k vam ponesla pozitivno energijo ter da se bo ta energija širila tudi na koncertih, ki jih imajo fantje čez poletje. Če vas zanima, kje jih lahko vidite in slišite v novi zasedbi, vabljeni, da jih spremljajte na njihovih družbenih omrežjih.

----------------------------------------------

POSKOČNI MUZIKANTI ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/poskocnimuzikanti

IG: https://www.instagram.com/poskocni_official/

WEB: http://www.poskocni.si/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCyu1AZnVSKmyPnZQdfk-9fg

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij