Novice

Poletni ritmi v novi pesmi skupine Karma

Objavljeno:

Skupina Karma nam v novi pesmi, ki nosi enostaven naslov Pa pa, posneli pa so jo v duetu z Sandijem Bibulćem, prinašajo poletne ritme.

Sandi se poleg gostovanja podpisuje tudi kot avtor glasbe, za tekst pa je poskrbela hitmakerka Divna Milovanovič. Za styling in makeup je bila zadolžena Tea Flego iz Pule, Studio Seven iz Pazina pa je na setu poskrbel za frizure.

Za pesem je bil posnet tudi videospot v režiji ekipe iz Medvid produkcije iz Pule, ogledate pa si ga lahko tukaj

»Spot je sneman na prečudoviti peščeni plaži v Zambratiji v Umagu, na setu pa smo se vsi odlično zabavali. Pesem govori o zlobnem fantu, ki je prevaral svoje dekle, ona pa mu sporoča ''si že odpisan Pa pa''. Upam, da bo pesem našim fanom všeč in da bo ena tistih, ki bodo letos zvenele po klubih naše obale,'« je o pesmi povedal Nenad Čirjak.

Letošnje poletje lahko skupini Karma v živo prisluhnete 5. 8. v Zagorju ob Savi na Mestnem trgu, 26. 8. pa na enem od največjih dogodkov na prostem – na Zbiljski noči na Zbiljskem jezeru. 

Skupino Karma lahko spremljajte tudi na facebooku

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij