Novice

Pevka, ki je postala missica, predstavlja pesem 'Zadnjikrat'

Objavljeno:

Danijelo Burjan je javnost spoznala predvsem zaradi njenega zgodovinskega dosežka in to je uvrstitev v svetovni finalni izbor Miss Earth, kjer se je uvrstila med 12 najlepših zemljank sveta.

Njen največji talent pa je zagotovo petje. Glede na interese mednarodne glasbene industrije ter tako domačih kot tujih založb si je temu primerno nadela tudi novo umetniško ime BURYANA kar je dejansko izpeljanka iz njenega priimka, vendar ima svoj pomen in zgodbo. 

Buryana je redka nepalska roža, ki raste v Tibetanskem gorovju in je podnevi bele barve, ponoči se pa transformira v rdeče/modro/UV barvo. Ime pomeni navdih za vznemirjenje, prijaznost in odprtost. Sposobnost transformacije je pa nekaj, kar pevka Buryana zna pokazati. Med petjem se prelevi v energično, samozavestno in zapeljivo izvajalko, ki ji scenski nastop ni tuj, saj ima izkušnje kot foto model in ne nazadnje kot bivša Miss Earth Slovenije.

Tudi kot pevka ni začetnica, saj je 10 let obiskovala ure opernega petja in občasno nastopa s svojo spremljevalno skupino. Kot sama pravi, se je našla prav v glasbi, saj jo le ta spremlja že celo življenje in je njena največja strast. Skozi celotno glasbeno pot jo je spremljala predvsem glasba njenih staršev, največji vtis pa je nanjo pustila glasba legendarnega Georga Michaela.

Pod okriljem svoje matične agencije Metropola Media, pevka predstavlja svojo drugo avtorsko skladbo 'Zadnjikrat', ki je popolno nasprotje njene prve skladbe. To je tudi ena od odlik mlade izvajalke, ki se lahko prilagodi različnim pevskim žanrom. Za glasbo in produkcijo je poskrbel izkušen producent Milan Lončina alias Millo, ki je s svojim delom zadnja leta močno prisoten predvsem na evropskih trgih. Skladba je napisana tudi v angleščini, saj je celoten projekt zastavljen za svetovni trg.

Da je BURYANA resno zastavila glasbeno kariero, pove dejstvo, da sta v pripravi že dve novi skladbi, ena je bila že premierno predstavljena na finalni prireditvi Miss Earth 2019 in je doživela odličen odziv publike.

BURYANA je o novi skladbi povedala: »Rada bi se predstavila javnosti kot umetnica z originalno dodano vrednostjo. S glasbo želim predstaviti del sebe, ki ga občinstvo še ne pozna.«

Več o skladbi vam bo BURYANA zaupala nocoj ob 18. uri v Sputniku! Več o dogodku: https://www.facebook.com/events/730921350742097/

Vljudno vabljeni na druženje ob izidu novega singla 'Zadnjikrat' Danijele Burjan!

Uradni del predstavitve novega glasbenega projekta bo povezovala Jerneja P. Zhembrovskyy, po premieri videospota 'Zadnjikrat' pa se bo zabvava šele začela! 

Mlada glasbenica, ki ustvarja pod imenom Buryana, bo ob spremljevalni skupini nastopila s krajšim akustičnim koncertom.

Buryana na družbenih omrežjih: 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij