Novice

Pevka in umetnica STELLA se predstavlja z novo avtorsko skladbo 'Tvoja budala'

Objavljeno:

Medtem, ko odlično tekmuje na EMA Fresh za nastop na EMI, Stella objavlja novi singl 'Tvoja budala'

Po vidnem uspehu pesmi 'Ocean', s katero je zmagala na Novi sceni mednarodnega festivala FENS 2019 in prejela tudi nagrado za najboljši scenski nastop, daje sedaj na pokušino novo skladbo z naslovom 'Tvoja budala'.

'Tvoja budala' ja na prvi pogled enostavna pesem, zaigrana kar na ukulele. A za prešernim havajskim zvokom se skriva pretkano skladanje, odlične melodije, ki gredo kar same v uho in besedilo, ki ga je Stella napisala prav posebni osebi v njenem življenju.

O sdodelovanju na EMI Fresh je povedala: "Meni je super, vesela sem, da se lahko predstavim širši množici. Škoda mi je edino, da v prvi fazi glasovanja ni bilo možno slišati celotnih pesmi. Tudi meni jih je bilo veliko všeč, ampak nisem mogla slišati, kako se razvijejo. Zato pa komaj čakam na finale! In upam, da se uvrstim na EMO."

Za pesem je posnela tudi videospot. Ponovno je izbrala ekipo s katero je sodelovala že pri prejšnji produkciji in jo sestavljajo odlični prekaljeni ustvarjalci. Kot režiser in snemalec je vihtel taktirko Tim Zupančič – Zupančič Design, izvršni producent videospota in pesmi pa je NUDovec Gaber Marolt.

 O snemanju videospota je mlada umetnica povedala: "Za video podobo je ponovno poskrbel Tim Zupančič, s katerim res zelo rada sodelujem. Najprej smo posneli plesni del v Hotelu Celeia v Celju. Jaz sicer plešem že 15 let, moj fant Gregor pa razen maturantskega plesa nima plesnih izkušenj. Sam zase pravi, da niti ne pleše rad, a vseeno je bil takoj za, ko sem ga vprašala, če želi plesati v videu (smeh). Na začetku je imel tremo in malo je trajalo, da se je sprostil. Andreja Šraj nama je sestavila odlično koreografijo, in meni se zdi, da je plesni del res super uspel. Zunanje kadre smo zelo hitro posneli, nismo dolgo zdržali, ker nismo želeli zmrzniti (smeh). Veliko prijetnejša je bila peka torte v kuhinji."

Dodala je še nekaj prigod s snemanja videa: "Video smo želeli posneti na lep sončen dan. A nam nikakor ni uspelo, zato smo se hitro prilagodili. Najbolj všeč mi je bil kuharski del. Moja mama je kuhinjo založila z ogromnimi količinami čokolade ter raznimi sladkimi okraski za torto, in midva se seveda nisva pritoževala (smeh). V tej fazi snemanja je večinoma vladal kaos. Zahvalila bi se rada maskerki Neži Čuvan, ki nama je ves čas brisala zasušeno mešanico moke in jajc iz obraza, ter mi popravljala make-up in odlično skrbela za najini frizuri. Testo, ki sva ga z Gregorjem namešala, sicer ni bilo uporabno, moja mama je torto spekla že vnaprej (smeh). Okrasila sva jo pa profesionalno, kar se mene tiče (smeh). V glavnem je bilo snemanje res super. Uživala sem v plesnem delu in mogoče pa kdaj posnamem izključno plesni video."

O svojih načrtih v prihodnosti je Stella še povedala: "Rada bi čim več pela, čim več nastopala, kjerkoli, kadarkoli. Moj izvršni producent Gaber Marolt mi pomaga pri dogovorih s spremljevalno skupino in počasi se pripravljamo za prve nastope. Upam tudi, da bom lahko čim več pesmim dodala tudi video podobo. Veselim se vsakega snemanja videospota. Za pesem 'Ne vem, če sem v redu', s katero sodelujem na EMA FREŠ, že imam nekaj idej v glavi. Včasih si jih skušam predvajati v mislih, kot kakšen film (smeh). Če mi uspe uvrstitev na Emo, bom dala vse od sebe, da prepričam tudi z oderskim nastopom! V vsakem primeru pa nameravam pisati in snemati nove pesmi, to namreč najraje počnem. In hvaležna sem celotni ekipi: Gabru, Blažu Hribarju in Timu, da mi prisluhnejo in lahko ustvarjam in sodelujem v celotnem procesu, od ideje do končne oblike."

Nakup / poslušanje 'Tvoja budala' na digitalnih platformah: https://backl.ink/103264229

 NASTOPI:

Stella se pospešeno pripravlja na nastope. Nastopala bo sama in s spremljevalno skupino in na odrih jo bo mogoče videti že kmalu po novem letu!

Seveda nastopa že sedaj in jo je možno videti:

  • 20.12.2019 v Lectarjevi ulici CityCentra Celje od 17:30 do 18:30
  • 22.12.2019 na Praznični romanci Vocal BK studia v Plesnem forumu Celje ob 19:30
  • 28.12.2019 na Pop-rock koncertu v Vojniku ob 19:00

 Videospot 'Ocean': https://www.youtube.com/watch?v=QDCfOQdtChs

 Stella online:

 Njena nastopa na X factor Romunija si lahko pogledate na povezavah:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij