Novice

Petra Zore ostala SAMA in brez počitnic!

Objavljeno:

Simpatična pevka in učiteljica Petra Zore, ki je navdušila z vrhunskimi preobrazbami v oddaji Znan obraz ima svoj glas je sporočila, je končno imela nekaj časa za svoj oddih. Po natrpanem urniku v predhodnem letu zaradi vaj za oddajo in številnimi koncerti s svojo skupino Bomb Shell, si je končno privoščila nekaj dni, ki jih je izkoristila za polnjenje svojih baterij. "Po koncu oddaje enostavno ni bilo časa za počitnice," je povedala Petra, saj so jo  čakale številne obveznosti in njena druga velika strast od katere ni mogla odkorakati - poučevanje naših najmlajših na eni od ljubljanskih osnovnih šol.

"Ob koncu lanskega leta sem imela načrt, da bom odšla na počitnice, saj sem v 2019 res garala. Lahko rečem, da sem imela lansko leto kar tri službe – učiteljsko, pevsko in nato sem nastopila še v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kar je zahtevalo veliko časa. Priznam, da sem včasih vse skupaj težko uskladila, a ko pogledam nazaj sem resnično vesela ter ponosna nase, da mi je vse to odlično uspelo,"  je povedala Petra in nam še zapala da so s skupino planirali dopust v januarju a ga tudi niso mogli izpeljati,

Po zadnji uspešnici 'LUBLANA' v kateri je Petra širši javnosti predstavila svojo avtobiografsko zgodbo, so s skupino v novem letu predstavili single 'SAMA' iz njihovega debitantskega albuma "...OB PETIH..."

O singlu 'Sama' je Petra povedala: "Je posebna, melanholična, zapeljiva in edinstvena. Je vse prej kot moj stil, a mnogim, ki so poslušali naš album je bila ena izmed ljubših, zato smo se odločili, da jo predstavimo tudi širši javnosti."

Izid skladbe pa ni bil edini, ki je pevkine počitniške načrte obrnil na glavo. Petro in Bomb Shell čaka namreč odlično in pestro koncertno obdobje, ki so ga otvorili že v začetku januarja.

"Vesela sem, da ljudje obožujejo našo glasbo in obiskujejo naše koncerte. Na začetku naše glasbene poti smo se borili za vsak nastop in si želeli, da bi bile dvorane polne. Zdaj končno uživamo sad svojega dobrega dela. Vesela sem, da bom v letu 2020 s skupino nastopala po celo Sloveniji. Veselim se prav vsakega koncerta posebej."

A kot stroga učiteljica je Petra v navalu vseh svojih obveznosti fantom iz banda naročila, da si morajo v času zimsih počitnic privoščiti vsaj en dan oddiha. So jo poslušali?

Bomb Shell ONLINE:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij