Novice

PETRA ZORE & BOMB SHELL pripravili presenečenje!

Objavljeno:

'Lublana (akustična verzija'

Petra Zore in njena skupina Bomb Shell so zagotovo tisto ime na slovenski glasbeni sceni, ki kaj dosti ne počivajo. Petra se rada pošali: “V bandu smo štirje in konstantno imamo kakšne ideje, ki bi jih želeli izpeljati. Lotimo se prav vsake, pa če je prava ali ne.”

Pred dobrim mesecem dni so že zaključili s snemanjem svojih novih skladb, za katere pravijo, da bodo malce drugačne od njihovih predhodnih, a še vedno bo v njih prisotna Bomb Shell tematika – pozitivna, super energija in življenjska tematika v besedilih. Preden pa bodo predstavili svoj nov material so se lotili drugačnega izziva. Ob prvi obletnici skladbe 'LUBLANA', ki so jo z veliko promocijo v ljubljanski Sobi 102 pospremili v javnost lani, so se odločili, da skladbo preoblikujejo.

Lublana je moja avtobiografska skladba, ki smo jo z bandom redno uvrstili na našo koncertno playlisto v predkoronskem času. Ko sem še sodelovala na oddaji Znan obraz ima svoj glas, me kar nekaj oboževalcev te oddaje ni poznalo, zato sem se odločila, da se jim predstavim kar s skladbo. Zdaj pa smo skladbo preoblikovali v akustično verzijo, da si jo naši oboževalci lahko zavrtijo kar iz udobja svojega naslonjača!” navdušeno o novi verziji pripomi Petra.

Na koncu skladbe pa je Petra poskrbela še za eno presenečenje. Skupaj s kitaristom Tadejom Hribernikom sta namreč v živo pričarala pravo koncertno vzdušje, saj nekaj zadnjih refrenov skladbe lahko prav vsak zapoje z njima. Kot pravi Petra je besedilo preprosto in gre hitro v uho. Dodala sta spremljavo na kitari in kaj hitro se lahko zalotimo doma ob prepevanju te uspešnice.

Dosedanji odziv na akustično verzijo 'Lublane' je odličen. Petrin nabiralnik na socialnih omrežjih je že prejel nekaj videov oboževalcev in podpornikov, ki so se doma posneli ob prepevanju zadnjih refrenov.

Tudi Petri Zore in njeni spremljevalni skupini Bomb Shell je trenutni čas omejitev in prilagoditev koncertnih dogodkov korenito spremenil načrte. Praktično so tako kot večina ostalih glasbenikov tudi oni ostali brez koncertne sezone, ki so jo dolgo načrtovali. A trenutni čas so pridno izkoristili za ustvarjanje novih skladb, ki bodo že prav kmalu dobile svojo končno obliko. Po njihovem uspešnem avtorskem albumu "…OB PETIH…" pravijo, da je zdaj čas za novega, ki se ga prav vsi v ekipi izredno veselijo.

Poleg priprav na nov studijski album pa se lahko pohvalijo tudi s tem da, kljub trenutni nekoncertni situaciji konstantno skrbijo za povezavo s svojimi poslušalci in oboževalci, saj so tudi tokrat, ko jih žal ne morete videti na koncertnih odrih pričeli s snemanjem kratkih videev, na katerih svoje oboževalce popeljejo v ozadje njihovega delovanja. Z njimi smo bili tako virtualno že na vajah, prav tako v studiu na snemanju novih skladb, odgovarjali pa so tudi na vprašanja svojih sledilcev.

 

 

 

Petra Zore & Bombshell online:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij