Novice

Petra Ceglar predstavlja novo avtorsko skladbo 'Srce naglas'

Objavljeno:

Po uspešnem debitantskem singlu 'Dovolj mi je' se je Petra v poletnih dnevih odločila za korak naprej v svojem ustvarjanju. Po otvoritvi prijav za Emo Freš, predtekmovanje za Emo 2020, za mlade in neuveljavljene glasbenike, se je odločila sodelovati.

Priložnost se ji je zdela odlična, saj si kot avtorica in izvajalka prizadeva svoje delo deliti s širšo publiko, tako je nastala nova pesem 'Srce naprej'.

Takoj po tekmovanju je s preverjeno ekipo Neo Visualas posnela prečudovit videospot na ljubljanskem Nebotičniku.

''Sporočilo pesmi je, da ne smemo obupati, vsakič moramo dati vse od sebe in se boriti. Pomembno je, da si znamo odpustiti napake in če želimo priti do cilja se moramo poslušati, dati 'Srce naglas' in enostavno živiš za ta trenutek,'' je o pesmi povedala Petra.

O svojih načrtih v prihodnosti je še povedala: ''Leto 2019 je bilo meni osebno najljubše leto do sedaj, tako na glasbenem kot osebnem področju. Začela sem ga z izdajo avtorske skladbe 'Dovolj mi je', ki je doživela dober odziv, končala sem gimnazijo in se vpisala na fakulteto. Veliko sem nastopala, imela sem tudi prvi samostojni koncert. Spoznala sem veliko ljudi, s katerimi zdaj sodelujem in ustvarjam. Za 2020 pa načrtujem kar nekaj novih projektov, nastopov, ... Predvsem pa bi rada nadgradila svoje znanje na področju petja in glasbene produkcije. Zato leto z nasmehom na obrazu začenjam z izdajo singla 'Srce naglas'.''


Petra Ceglar na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij