Novice

Petra Ceglar letošnje najljubše evrovizijske skladbe združila v eno

Objavljeno:

Mlada glasbenica, ki je sodelovala na zadnjem izboru EMA Freš z avtorsko skaldbo 'Srce naglas' in se borila za nastop v finalnem večeru Ema 2020, je kot velika ljubiteljica Evrovizije, ki si jo je dvakrat ogledala tudi v živo, sestavila mashup iz najljubših skladb, ki bi morale nastopiti na velikem odru v Rotterdamu.

»Ker sem letos, kot vsa leta poprej pred majem že dobro poznala vse tekmovalne skladbe, sem si tudi letos z veseljem vzela čas in jih malo “premešala” med sabo v mashup,« je povedala mlada glasbenica.

»Letošnja Evrovizija bi bila zagotovo ena boljših kar se tiče glasbe in organizacije

je še dodala in še razkrila, da je bila njen letošnji favorit Litvija, med najljubših skladbe pa so se uvrstile Švica, Bulgarija, Nemčija, Italija, Azerbaijan.

Videospot je v ob pomoči očeta posnela ob sončnem zahodu na Ljubljanskem barju, končno podobo videa pa je v celoti sama uredila.

»Z Evrovizijo sem “zrastla” v glasbenico in name ima res velik vpliv, kar se zagotovo čuti v mojih skladbah. Včasih se vprašam ali bi se sploh ukvarjala z glasbo če ne bi bilo Evrovizije? Z letošnjo pa sem si še toliko bolj blizu zaradi sodelovanja na Emi Freš.

Poleg tega sem zelo počaščena, da sem bila povabljena v slovensko zasedbo žirije za alternativno “online” Evrovizijo

 

Petra Ceglar na družbenih omrežjih:

#poslusajslocvenskoglasba #podpiramoslovensko

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij