Novice

Pesem za vnukinjo

Objavljeno:

Dobra Villa na digitalnih platformah:

https://bfan.link/dobra-villa

Pesem, ki jo je napisal in posnel za vnukinjo še preden se je rodila, je bila prvotno mišljena samo zanjo in za ožji družinski krog. In ob prvem družinskem srečanju in spoznavanju male Ille, se je med darili znašel tudi leseni USB ključek, na katerem je bila pesem. Za pesem ni vedel nihče in je bilo zato presenečenje še toliko večje.

Mala Illa se je tik pred tem ravno prebudila v joku in ko jo je mamica Nika prinesla, so vsi skupaj prvič poslušali pesem. Marsikomu se je utrnila solzica, Illa pa je ob poslušanju nehala jokati. Če to ni znak, da mora pesem ugledati luč sveta!

»Moja otroka sta bila kar malo užaljena, ker njima pa nisem napisal pesmice ob njunem rojstvu. V smehu sem jima povedal, da biti dedek je povsem drugače kot biti oče,« nasmejano pove Miki.
V ponedeljek je hčera praznovala rojstni dan, sin pa je izdal novi album, zato se spodobi, da danes izide tudi pesem za Illo.

lasbo in besedilo je napisal sam, pod aranžma pa se podpisuje Aleš Čadež, v čigar studiu je bila pesem tudi skrivoma posneta. Danes ob 18h pa bo na youtube kanalu Mikija Vlahoviča tudi premiera videospota Dobra Villa.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij