Novice

2CELLOS ob izidu albuma SCORE predstavlja videospot 'Now We Are Free'

Objavljeno:

Režiser videa je Aleksander Kerekeš Keky, ki je prvič sodeloval z Luko in Stjepanom. Za filmsko uprizoritev videa, so snemali tri dni na različnih lokacijah. »V čudovitem nacionalnem parku Durmitor in v bližini Podgorice v Črni gori, smo snemali dva dni, na tretji snemalni dan pa smo bili v puljski Areni in prav za ta del smo najeli gladiatorje.« je povedal Stjepan, ki je namignil, da mu je prav ta skladba najljubša na albumu, »Saj mi je tudi film Gladiator en najboljših.«

Po besedah Luke in Stjepana, bomo občudovali video zgodbe za vse skladbe, ki se nahajajo na novem albumu.

Z novim album 2CELLOS predstavlja nov zvok in nov slog z preigravanjem najbolj znanih skladb, ki so bile kdaj spisane za klasične in sodobne filmske ter televizijske zgodbe.

Luka in Stjepan sta nove skladbe posnela skupaj z  londonskim simfoničnim orkestrom (London Sypmhony Orchestra), ki ga je vodil dirigent in aranžer Robin Smith.

»Vedno sva si zelo želela igrati filmsko glasbo, a le kdo bi si mislil, da se nama bo želja uresničila. Tako sva posnela cel album, povrhu vsega pa še z najboljšim orkestrom na svetu! Obožujeva filmsko glasbo, na albumu predstavljava nama ljube pesmi in glasbo filmskih skladateljev, ki so nama zelo všeč,« sta povedala Luka in Stjepan.

Pod produkcijo albuma je poleg Luke in Stjepana podpisan tudi Nick Patrick (Elvis Presley, Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo).

Nove pesmi bosta Luka in Stjepan predstavila tudi v razprodanih ljubljanskih Stožicah 7. in 8. aprila skupaj s simfoničnim orkestrom RTV. 

 Seznam pesmi na albumu »Score«:

 1. Game of Thrones Medley (Game of Thrones)
 2. May it Be (Lord of the Rings)
 3. For the Love of a Princess (Braveheart)
 4. Love Story (Love Story)
 5. Cinema Paradiso (Cinema Paradiso)
 6. Moon River (Breakfast at Tiffany’s)
 7. Love Theme from The Godfather (The Godfather)
 8. My Heart Will Go On (Titanic)
 9. Rain Man Theme (Rain Man)
 10. Cavatina (Deer Hunter)
 11. Malena (Malena)
 12. Schindler’s List Main Theme (Schindler’s List)
 13. Titles from Chariots of Fire (Chariots of Fire)
 14. Now We are Free (Gladiator)

 

2CELLOS na družbenih omrežjih:

Spletna stran

Youtube

Facebook

Spotify

Twitter

Instagram

 

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij