Novice

Nipke in Trkaj, najbolj vroči imeni na slovenski hip hop sceni predstavljata nove ritme!

Objavljeno:

Nipke in Trkaj ponovno osvajata slovenski glasbeni prostor z novim skupnim singlom 'Sam gremo'.

Po uspešnicah 'Kok High' in 'Vsi smo na istem' sta združila kreativne moči in posnela singl, ki govori o spontanosti, o občutku, ko ti adrenalin požene kri po telesu in željo po zabavi, ta pa se nepredvidljivo konča.

Kompozicija nove pesmi je drugačna, kot smo jo vajeni do sedaj s trani Trkaja in Nipkeja, saj se iz Hip Hop / reagge ritmov prelevi v pravcato eksplozijo energije, v kateri sodelujejo pihala, ki smo jih bolj vajeni v balkanskih ritmih. Za produkcijo je poskrbel 'hitmaker' Damjan Jović, pihala je prispeval Rok Nemanić, kitaro pa Leon Žunec. Gre za pravo glasbeno rap fuzijo, ki je v Sloveniji še nismo slišali.

Za pesem je ekipa posnela tudi videospot na čudovitem grškem otoku Krf, ki je nastal v sodelovanju s potovalno agencijo Mondial Travel. Scene Nipkejevega glisiranja s hitrim čolnom, Trkajeve vožje s štirikolesnikom in druge kadre je režiral Blaž Hojžar, ki je v video umestil tudi nastop pred zabave željnimi maturantkami in maturanti.

Kaj se torej zgodi, ko si dva uspešna slovenska hip hop glasbenika privoščita zabavo, eden od njiju  se po večernih dogodkih zbudi zakopan v pesku plaže in na žgočem soncu, drug pa v vili, v postelji, skupaj z orko in potapljaško opremo? Tega ne vemo, lahko pa sklepamo, da je bila noč nedvomno divja!

Oglejte si videospot in prisluhnite pesmi, ki je med oboževalci že našla mesto v listi predvajanj, v nekaj dneh od objave videa na Youtube pa si jo je ogledalo že več kot 30.000 gledalcev. 

NIPKE:
Naročilo albuma "NIPKE" na: http://www.nipke.si
Facebook: https://www.facebook.com/nipkehollywood
Instagram: http://www.instagram.com/nipke_hollywood

TRKAJ:
Facebook: https://www.facebook.com/trkaj
Instagram: http://www.instagram.com/trkajo

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij