Novice

NINO OŠLAK PRVIČ KOT TEKMOVALEC

Objavljeno:

Nino Ošlak, ki je letošnje poletje popestril z nalezljivo uspešnico 'To je to', se te dni pridno pripravlja za novo preizkušnjo. Prvič v svoji 15-letni karieri se bo namreč znašel v vlogi tekmovalca!

Prisluhnite skladbi 'TO JE TO' :

https://bfan.link/to-je-to-1

Čeprav še vedno mlad, se lahko Nino pohvali z že kar 15 letno glasbeno kariero, tekom katere je spisal neštete uspešnice, izdal 3 albume in se kot avtor ter producent podpisal pod številne izdelke drugih slovenskih izvajalcev. Medtem ko je njegova glasba že donela tako na Popevki kot Emi Fresh, ga kot tekmovalca še nismo videli … do sedaj!

V soboto, 9. 9. 2023, se bo tako prvič v svoji karieri podal na oder Popevke kot tekmovalec in zbrane poskušal prepričati z novo balado 'Med nama'.

»Festival s tradicijo, kot je Popevka, zame osebno ni pravzaprav tako tekmovalno naravnan, ampak ga dojemam bolj kot praznik nove slovenske glasbe. Počaščen sem, da bo moja nova pesem prvič zazvenela prav na tem odru z dolgoletno tradicijo. Gre vsekakor za neko posebno doživetje, ki ima svoj čar, sploh ker imaš ob sebi še celoten orkester,« razloži in doda, da bo 'tekmovalna' skladba tokrat precej drugačna od tega, kar smo sicer vajeni slišati od Nina.

»Gre za osebno, precej čutno balado, ki ob glasbeni podpori orkestra resnično zaživi. Ponosen sem na končni izdelek in komaj čakam, da ga lahko v živo delim še drugimi.«

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij