Novice

Nina Maurovič z novim singlom osvaja London!

Objavljeno:

Pevka Nina Maurovič, ki je v preteklem letu samostojno glasbeno pot začela z izjemnim avtorskim tandemom, Rokom Lunačkom in Blažem Hribarjem, predstavlja nov singl, tretji v nizu skupnega sodelovanja.

»'Zadnji krog' je pesem za močne in odločne dame. Predstavlja tisti trenutek, ko premoreš zadnji atom moči v zvezi in nekako uspeš ponuditi še eno priložnost, tisto zadnjo, ki morda lahko reši partnerski odnos.«

Ob tretjem samostojnem singlu je Nina posnela tudi videospot, ki so ga snemali tudi v prostorih rudnika Trbovlje Hrastnik, v zapuščenih garderobah rudarjev in v rudniškem rovu.

»Do zadnjega dne nismo vedeli, ali bomo lahko snemali na prostem, no, na koncu so nas presenetile nizke temperature in v kombinaciji z dežjem prisilile v iskanje lokacije pod streho,« je o snemanju povedala glasbenica. »Meni je velik osebni izziv predstavljalo tekanje po rudniškem rovu v oprijeti obleki z vlečko, medtem ko sem bila seveda obuta v visoke petke. Popolna oprava za rudarko

Nina je ob sebi zbrala vrhunsko ekipo tudi za video podobo zgodbe.

Režijo je zaupala mladi talentirani umetnici Sabini Brdnik, ki ji je na pomoč priskočil Miha Martini in mojster luči Aleksander Šenekar.

Za čudovito Ninino podobo sta poskrbeli modna oblikovalka Jasmina Gregurič, vizažistka Maja Železnik in pevkina prijateljica, frizerka, Stanka Grešak, ki je v sodelovanju z ventilatorji iz podjetja Stadler Form poskrbela za učinek vetra v laseh.

Po predstavitvi singla in videospota pa se bo Nina odpravila v London, saj bo skladba dobila tudi angleško različico 'Last Chance', ki jo bo pevka posnela v studiu July Jones, avtorici angleškega besedila. July Jones je glasbenica slovenskih korenin, ki je soustvarjala uspešnice svetovnih glasbenikov, kot so One direction, Jessy J, Drake, Guetta, Will.i.am, in drugi. Nina bo glasbeno pravljico nadaljevala v Londonu, ko bo spomladi s skladbo nastopila na prestižni modni reviji v Londonu, kjer se bodo predstavili tudi slovenski modni oblikovalci, med katerimi bo tudi Marjan Krnjić, s katerim glasbenica sodeluje že dolga leta.

Nino lahko spremljate tudi na njeni uradni Facebook strani.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij