Novice

Nina Badrič predstavlja novo video zgodbo 'Mijenja se vrijeme'

Objavljeno:

Z novim singlom 'Mijenja se vrijeme' se Nina vrača v čas začetkov svoje pevske kariere, ko je dominirala na regijski klubski sceni, in tako ponovno pogumno vnaša svetovni zvok v svoje skladbe.

Avtor glasbe je Predrag Martinjak Peggy (avtor številnih Ninih uspešnic kot tudi Massima Saviča ...), kot producent pesmi pa se podpisuje Baby Dooks (David Vurdelja). Tako Peggy kot Baby Dooks sta povedala, da jima je s trendovsko Nino v vseh pogledih vedno v užitek delati.

Baby Dooks pa je še ob vsem tem dodal: »Nina je bila vedno punca z močno karizmo, ki s svojim glasom lahko nosi svetovno produkcijo. Odraščala je s tujo glasbo, čuti jo in če komu, ravno njej paše urbani zvok. Če sem iskren, lahko Nina vrhunsko odpoje tudi telefonski imenik, ne more biti pa vsak tako prepričljiv, kot je ona, s svojim glasom pri takšni produkciji. To lahko naredi le ona.«

Za Ninino podobo fatalne ženske v videospotu, ki ga je režiral vedno bolj iskani Dario Radušin, je poskrbel Viktor Drago.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij