Novice

Neža Devčič predstavlja prvo samostojno skladbo 'Pozabljena'

Objavljeno:

Neža Devčič je glasbenica, ki je se je po nekaj letih ustvarjanja in nastopanja v skupinah, odločila za samostojno glasbeno pot.

Mlada primorka je tako za prvo skladbo izbrala preverjene avtorje uspešnic. Rok Lunaček, ustanovni član skupine Flirrt, ter avtor številnih uspešnic. Za glasbeni del skladbe pa sta podpisana Aleš Zibelnik in Rusko Richie.

Glasbenica je bila navdušena nad sodelovanjem z novo ekipo, zato ne skriva navdušenja, saj kot pravi so vsi prisluhnili njenim željam.

»Želim si, da bo pesem 'Pozabljena' všeč mojim poslušalcem in bodo kljub boleči zgodbi uživali ob njenem poslušanju, kot sem jaz v njenem ustvarjanju,« je še ob koncu povedala pevka.

Čeprav so jo poslušalci vajeni bolj veselih ritmov se je tokrat odločila za ritme v katerem je lahko predstavila svoj vokal v novi preobleki. O pesmi je Neža povedala, da se prav vsak lahko poistoveti z zgodbo, saj smo že vsi doživeli bolečo odtujitev v partnerskem, prijateljskem ali družinskem odnosu.

 »Snemanje videa je bil zame, ki prihajam iz obale in sem vajena sonca in toplih temperatur, kar podvig. Bili smo v avtopralnici, ki seveda ni ogrevana tako da je bilo snemanje mokrih prizorov velik izziv, » je povedala Neža in nadaljevala: »Hvaležna sem celotni ekipi, ki je skrbela za to da me ni zeblo. Med premori so me pocrkljali z ogrevanimi odejami in toplim čajem

Neža na družabnih omrežjih:

Instagram: https://www.instagram.com/neza.devcic/

Facebook: https://www.facebook.com/Ne%C5%BEa-De...

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij