Novice

Natalija Verboten predstavlja videospot za novo pesem 'Lepa na pogled'

Objavljeno:

Natalija Verboten je kot kameleon – ko že misliš, da jo poznaš, spet močno preseneti.

Priljubljena pevka predstavlja svežo, poletno skladbo 'Lepa na pogled' z zanimivim preobratom ob koncu videa!

Pesem 'Lepa na pogled' je nastala v delavnici vrhunskih ustvarjalcev, prekaljenih glasbenih mačkov – Martina Štibernika, ki je napisal melodijo in poskrbel za celotno zvočno podobo, ter Perota Lovšina, ki je napisal besedilo.

Da Natalija z odlično ekipo sodelavcev misli resno in malce drugače kot smo je bili vajeni doslej, dokazuje tudi videospot, ki je nastal pod budnim očesom prodornega mladega režiserja Nika Kara.

Na Natalijino željo so videospot posneli kar v njenem domačem kraju, v okolici Zgornje Kungote. Poleg prelepe pokrajine je lokalna posebnost cesta v obliki srca, ki pripelje na Špičnik k Turistični kmetiji Dreisiebner kjer so posneli te srčne kadre. S sopotnikom, ki ga je odigral vrhunski modni fotograf Tibor Golob, sta se v starodobniku roza barve, Fordu Thunderbirdu (letnik 1957) iz mariborskega salona Goodtimers, podala na pot po znani štajerski vinski cesti. Na koncu njune poti, na kraju s čudovitim razgledom na Urbanu nad Kamnico, je enega od njiju pričakala srčna izbranka in dahnila … da. Vendar kateremu od njiju?

Vlogo lepe neveste je v svoji poročni kreaciji odigrala modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovsky. Ali je mogoče, da je v ljubezenski zgodbi drzen razplet in se bo Natalija poročila z Jernejo?

Za novo in drzno video zgodbo je Natalija ob sebi zbrala ekipo vrhunskih umetnikov. Natalijine čudovite obleke je izbrala stilistka in modna oblikovalka in Jerneja P. Zhembrovskyy; ličenje je zaupala Doroteji Premužič, njeno pričesko je oblikoval Kristijan Skamljič.

Za edinstvene, dih jemajoče cvetlične aranžmaje, ki so v modnih vodah po svetu trenutno izjemno priljubljeni, je poskrbel priznan mariborski mojster rož in dekoracije Iztok Harb.

Med snemanjam videa je v svoj fotoaparat kadre lovil Tibor Golob.

Natalija Verboten na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij