Novice

NATALIJA CERAR odkriva nove elemente pop glasbe

Objavljeno:

Natalija Cerar je mlada pop umetnica, ki nas je v preteklosti že prepričala s skladbami, kot so 'Minil je čas', 'Omamljeno srce' in 'Tvoja'. Tokrat predstavlja novo glasbeno poslastico BREZ TEBE, v kateri se v kombinaciji s sodobno produkcijo lahkotno prepletajo različni elementi dance in pop glasbe.

»Z ekipo smo se odločili iti v nekaj, kar v Sloveniji še ni tako prisotno. Vsekakor je izziv, a sem rada drzna. Mislim, da je to nekaj, kar v svetu glasbe enostavno moraš biti. Ni prostora za povprečnost« razloži Natalija, med drugim tudi avtorica besedila njene nove pesmi BREZ TEBE.

Kot nam je razložila, je besedilo nastajalo v času, ko je njeno življenje preplavljal kaos in ga je tako osmišljala ravno preko pisanja.

»Veliko se mi je dogajalo v življenju in bil je pravi mini kaos različnih emocij. To sem oblikovala v ljubezensko zgodbo para, ki se bori z občutkom izgubljenosti. Preko nje želim ljudi opomniti, da zapostavljanje sebe, zaradi želja drugih, ni pravi korak naprej. Kot prepevam 'ne oziraj se, s časom lažje je'. Za razumevanje stvari, ki se nam dogajajo, je vedno potreben čas.«

Tudi tokrat je glasbo zaupala utečeni produkcijski ekipi Koradin – Clifford, s katero sodeluje že več let in je sčasoma stkala tudi prave prijateljske vezi. »Veliko lažje je delati z ljudmi, ki jim zaupaš. Mislim, da se ekipa mora razumeti, poznati, da lahko ustvari pravo zgodbo uspeha« doda Natalija.

ZARADI PESMI ZAPRLA CESTO V BTC-JU

Videospot so tokrat snemali na dveh lookacijah – BTC Ljubljana in Posvetni dom Horjul, v ekipo pa povabili tudi plesalca Tiana Ćehića, večkratnega državnega, evropskega in svetovnega prvaka.

»Pri ustvarjanju zgodbe videa sem želela ohraniti preprostost, kar se povezuje tudi s sporočilnostjo moje pesmi. Nismo komplicirali, raje smo ohranili minimalizem in vključili spontanost. Posledično je bila atmosfera res umirjena in odlična za delo. Lokacijo mojih kadrov smo na primer določili na večerji tik pred snemanjem (smeh). Ja, saj pravim … spontano (smeh),« razloži simpatična pevka in doda, da si bo iz snemanja vsekakor najbolj zapomnila, kako je zaustavila promet:

»Res sem se trudila hoditi čimbolj v ritmu pesmi … a prečkanje ceste se mi je zdelo neverjetno dolgo. Seveda mi je bilo nerodno (smeh) in dejstvo, da me čaka kolona avtov, ni pomagalo (smeh). Verjetno so čakali le nekaj sekund, a meni se je zdela večnost

-----------------------------------------------------------------------------------

NATALIJA CERAR ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/natalijaa.cerar/

IG: https://www.instagram.com/natalija_cerar/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij