Novice

Napovedujemo: Himna prijateljstva na dan evropskega prvenstva z Manco Špik in Poskočnimi

Objavljeno:

Napovedujemo: Himna prijateljstva na dan evropskega prvenstva z Manco Špik in Poskočnimi

ODKLOPI GLAVO, PRIKLOPI SRCE ... ZA SLOVENIJO!

To nedeljo, na dan nastopa naših košarkarjev na finalu evropskega prvenstva, Manca Špik v duetu s Poskočnimi predstavlja novo pesem, ki bo izšla točno opoldne!

Rekorderka najbolj predvajanih in najbolj gledanih skladb v preteklem letu je od lanskoletne vrnitve na glasbeno sceno poslušalce navdušila in osvojila z uspešnicama 'Pesem' (duet s Kvatropirci) in 'Oba' (duet z Isaacom Palmo). Slednja že drži absolutni rekord v številu ogledov med videospoti v slovenskem jeziku na Youtube-u, oba videospota skupaj pa presegata več kot 6 milijonov ogledov. Manca je že v poletnem času naznanila prihod novega dueta, novega sodelovanja in, verjamemo, nove uspešnice, ki pa jo je tokrat posnela skupaj s Poskočnimi, eno najbolj priljubljenih zabavnih skupin pri nas. 

Da je vse skupaj v stilu evforije Evropskega prvenstva v košarki, ki je ta teden obnorela Slovenijo, pa so Manca in Poskočni z ekipo poskrbeli zadnji trenutek. Manca je o novi skladbi povedala:"'Prijatelj' je v prvi vrsti himna prijateljstva! Govori o tem, da si premalokrat vzamemo čas zase in za prijatelje, in da se premalokrat zares "ustavimo". Preredko se zavedamo, kako hitro mimo nas beži čas in z njim življenje ... Ob trenutkih uspehov, kot so uspehi naših športnikov, se čas ustavi in nastopi veselje. Zbere se prava družba in nastanejo najlepši spomini. Neverjetni rezultati naših košarkarjev so bili povod, da smo se z ekipo odločili, da bo izid nove pesmi in videospota ravno na moj rojstni dan in hkrati na ta največji dan za slovensko košarko. Kaj je še lepšega kot to? Samo še zmaga naših v nedeljo!"

O sloganu, ki je ustvaril himno prijateljstva je pevka povedala: "Včasih pri snovanju nove pesmi nastanejo spontane besede, ki ostanejo za vedno. ODKLOPI GLAVO, PRIKLOPI SRCE je fraza, v katero sem se zaljubila! Tako preveč smo vsi vpeti v delo in naš vsakdan ... To nedeljo pa bo naša glavna misel: ODKLOPI GLAVO, PRIKLOPI SRCE … ZA SLOVENIJO!"

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij