Novice

Na koncertu Amire Medunjanin na odru tudi Branko Đurić Đuro

Objavljeno:

Le še teden dni nas loči od največjega ljubljanskega koncerta izjemne umetnice Amire Medunjanin, izpod novinarskih peres poimenovane balkanske Billie Holiday.

Razkrivamo vam gosta, ki bo na odru stal ob glasbenici, Bosanec v duši in že več kot 25 let Slovenec, Branko Đurić Đuro, cenjen režiser, igralec ter glasbenik.

Amirina velika želja, da se pred slovenskimi poslušalci predstavi s slovensko avtohtono, tradicionalno skladbo še ni bila uresničena, vse do sedaj. Glasbenica je potrebovala učitelja, ki nosi Slovenijo v malem prstu, ki jo lahko poduči o »slovenskem sevdahu«, in kdo bi lahko bil boljši učitelj kot Branko Đurić Đuro?

Zvoku slovenske sevdalinke v skupni izvedbi Amire Medunjanin in Branka Đurića prisluhnite v torek 17. 10. v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma s pričetkom ob 20. uri.

Vstopnice so v prodaji na prodajnih mestih Cankarjevega doma in Eventima

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij