Novice

Na koncert Massima Savića z virtualno vstopnico, 10. december ob 19:30

Objavljeno:

Na koncert Massima Savića z virtualno vstopnico, 10. december ob 19:30

Massimo tudi tokrat premika meje – v prodaji so vstopnice za virtualni obisk koncerta!

Vstopnice za Massimov koncert 10. decembra v koncertni dvoranii Vatroslav Lisinski, so skoraj že razprodane a  priljubljen glasbenik je za poslušalce, ki v Zagrebu ne bodo mogli uživati v glasbenem spektaklu, pripravil čudovito presenečenje.

Virtualna vstopnica omogoča edinstven dogodek v udobju domačega okolja!

Prisluhnite Massimovem pozdravu za slovenske poslušalce: https://we.tl/t-bYaqcT7bDZ

Skrbno izbrana ekipa kamermanov, režiserjev in mojstrov odrskih luči bo skrbela, da bodo  gledalci doma dobili pristen občutek konbcerta prav tak kot bi sedeli v dvorani.

»Počaščen sem, da sem dobil priložnost ustvarjanja še ene lepe glasbene zgodbe. Sodelovati v takšnem pionirskem dogodku je edinstveno doživetje tudi zame. Veselim se koncerta pred gledalci v dvorani Lisinski in prav enako se veselim koncerta pred gledalci, ki bodo doma. Pripravili smo poseben šov. Kamere, luči, režija, zvok in vsi dodelujoči mojstri bomo poskrbeli, da bodo vsi uživali v vrhunskem spektaklu. Virtualni gledalci bodo priča zgodovbinskemu dogodku. Takšni elementi, ki nas združujejo v virtualnem svetu so glede na situacijo pri nas kot tudi v svetu, so prihodnost našega življenja, saj lahko le na tak način prenesemo glasbo svojim poslušalcem,« je povedal Massimo. Več o pripravah na koncert: https://bit.ly/2J26gYh

Massimo pa je pripravil še eno presenečenje za vse kupce vitualnih vstopnic. Deset srečnih izbrancev, bo lahko sodelovalo tudi na virtualnem 'meet and greet-u' po koncertu v živo iz zaodrja in tako bodo lahko poklepetali z izjemnim in enim najbolj priljubljenih glasbenikov v regiji.

Virtualne vstopnice so na voljo, po ceni 13.23 eur (100 hrvaških kun) na povezavi: https://bit.ly/2VaUKNfk

En klik in že ste na koncertu – vstop na koncert ni bil še nikoli udobnejšiOb zaključku nakupa na mail prejmete povezavo za neposreden vklop virtualnega koncerta na katerem boste uživali brez maske, brez distance, v družbi najbližjih ali sami ob najljubših prigrizkih in pijači, kot vam je najljubše, saj je to #koncertnatvojnačin.

Vabljeni tudi na FB dogodek: https://bit.ly/3pZh8Hd

Massimove uspešnice s katerimi bo 10. decembra priupravil nepozabno druženje

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij