Novice

Mr. Darwin Chill predstavlja novo pesem in videospot videospot Rain In The Desert

Objavljeno:

V začetku leta je Dare Kaurič predstavil popolnoma nov glasbeni projekt Mr. Darwin Chill, pod katerim je predstavil celoten album “Night Flight (To Buenos Aires)”

Iz novega albuma je naš vsestranski glasbenik in avtor številnih uspešnic mnogih slovenskih glasbenikov predstavil že tri skladbe 'Pray' v kateri gostuje vrhunska jazz, soul in blues glasbenica Maja Predatoria, 'Tango mama' in 'Not given for nothing'.

Za četrti singl albuma 'Rain in the desert' je ekipa posnela tudi prvi uradni video, ki je bil v celoti posnet v Zagrebu.

 Avtorica besedila novega singla 'Rain in the desert' je Kauričeva prijateljica, Bereka (Rebeka Bogataj), na kitarah Dejana Dimca pa je čustveno noto s svojim glasom obogatila Martina Majerle.

 Pod glasbo in besedila albuma ''Night Flight (To Buenos Aires)'' s popolnoma drugačnimi ritmi, kot smo jih od priljubljenega glasbenika vajeni, se kot avtor oz. soavtor glasbe in besedil podpisuje Dare Kaurič, producent albuma pa je mojster zvoka, Iztok Turk.

''Široka paleta glasbenih zvrsti je zame bila vedno neskončno polje navdiha za nove glasbene zgodbe, katere vsak dan strastno odkrivam in ustvarjam,''  je o novem glasbenem podvigu povedal Dare Kaurič, ki je tudi tokrat ob sebi zbral vrhunske glasbenike. 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij