Novice

Mr. Darwin Chill predstavlja album ''Night Flight (To Buenos Aires)''!

Objavljeno:

Po debitanskem  singlu 'Pray' ,ki ga je Mr. Darwin Chill predstavil ob koncu letošnjega januarja s katerim je Dare Kaurič napovedal novo obdobje glasbenega ustvarjanja, danes predstavlja album ''Night Flight (To Buenos Aires)'', ki ga je pospremil z izidom singla 'Tango Mama'.

Pesem 'Tango Mama' se spogleduje z prepoznavnimi ritmi tanga, ki jih je Dare Kaurič ustvaril kot Mr. Darwin Chill skupaj z  glasbenimi kolegi, vokalistom Rokom Šinkovcem, Markom Hatlakom na harmoniki in Erinom Ćolarićem na violini.

Priljubljen slovenski avtor številnih uspešnic, Dare Kaurič, ki je že več kot 20 let ustvarjalni pogon ene najuspešnejših slovenskih glasbenih skupin in je skupino Kingston uveljavil kot zaupanja vredno ime nepozabnih zabav, z zavidljivimi radijskimi rotacijami že ponarodelih uspešnic, v novem letu predstavlja nove ritme z novim glasbenim projektom, Mr. Darwin Chill.

Pod glasbo in besedila albuma ''Night Flight (To Buenos Aires)'' s popolnoma drugačnimi ritmi, kot smo jih od priljubljenega glasbenika vajeni, se kot avtor oz. soavtor glasbe in besedil podpisuje Kaurič, producent albuma pa je mojster zvoka, Iztok Turk.

Album ''Night Flight (To Buenos Aires)'' lahko poslušate tudi na povezavi: https://lnk.to/xIt66

Dare Kaurič na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij