Novice

Mon'ami predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Kar sva imela'

Objavljeno:

Dvojec Mon'ami predstavlja novo glasbeno zgodbo, tretjo avtorsko skladbo 'Kar sva imela'  s katero napovedujeta dokončanje studijskega albuma v prihodnjem letu.

''Pesmi je veliko. Le izbrat še moramo. Računam, da bo album najverjetneje zunaj naslednje leto. Kdaj točno bo čas pokazal,' je povedala pevka Karmen.


Mon'ami, ki je z uvrstitvijo v finalni večer Slovenske popevke 2017, ter s končnim tretjim mestom s skladbo 'Kušn me' nase resno opozoril, je le nekaj mesecev pred tem predstavil debitanski singl 'Enkrat v življenju'.

Tokrat pevka Karmen Kaan in kitarist Štefan Kokalj predstavljata skladbo 'Kar sva imela', ki sta prišla izpod rok uspešnega tandema s katerim Mon'ami sodeluje od svojih začetkov. Tako se kot avtor besedila podpisuje Rok Lunaček, glasbo in aranžma je z Lunačkom soustvaril Blaž Hribar; slednji pa se podpisuje tudi pod produkcijo pesmi.
Gre za pop skladbo, pri kateri so sodelovali vrhunski slovenski glasbeniki. Kitare je odigral enkratni Matej Mršnik, bas odlični Jan Gregorka, saksofon pa je med verze fantastično ''zapeljal'' Jaka Birsa.

'''Kar sva imela' je še ena, meni izredno ljuba in čutna skladba z neizmerno lepim ljubezenskim besedilom. Pesem me je kupila v prvem hipu, ko sem jo slišala odigrano zgolj na kitaro. Za razliko od prejšnje 'Kušn me' je malce bolj subtilna, kar mi zelo ustreza. Všeč mi je, da s Štefanom ostajava zvesta svojemu zvoku, hkrati pa bi se ob tej priliki še enkrat zahvalila vsem sodelujočim, ki so si vzeli čas za tole izvrstno izvedbo.'' je o novi pesmi povedala pevka Karmen Kaan, kitarist Štefan Kokalj pa je še dodal: ''Že demo pesmi mi je bil takoj všeč. Ko pa kitare v pesmi odigra ''maestro'' Matej Mršnik, veš, da bo najmanj odlično! In ko slišiš bas Jana Gregorke in saksofon Jake Birsa, veš, da se boš ob končani pesmi lahko samo še zadovoljno nasmehnil. In jaz sem se. Pesem mi je res zelo všeč in sem ponosen in počaščen, da pri svojih letih lahko sodelujem s takšno avtorsko ekipo. Glasba je res nekaj neverjetno osvobajajočega …''

Mon'ami Facebook: https://www.facebook.com/Monami-13749..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- 'Kušn me' (s to skladbo se je duo predstavil na Slovenski popevki 2017): https://www.youtube.com/watch?v=zTMiZ..
- 'Enkrat v življenju' (debitantski singl): https://www.youtube.com/watch?v=5-zFr...

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij