Novice

Mlada skupina Nočna pravila predstavlja avtorsko pesem 'Samo malo'

Objavljeno:

Skupino, ki nastopa dobri dve leti, sestavlja pet glasbenikov, ki so ustvarjali in igrali že v številnih zasedbah.

Nočna pravila je sinonim za nepozabno zabavo, kar potrjujejo tudi številni nastopi skupine. Po zabavah z uspešnicami tujih glasbenikov so se pevec Marko Martinčič, kitarist Jernej Semič, basist Tomaž Borštnik, bobnar Blaž Opeka in klaviaturist Tilen Tomšič odločili, da je prišel čas, da se poslušalcem predstavijo z avtorsko glasbo.

'Samo malo' je napisal in uglasbil kitarist Jernej Semič, za končni avdio izdelek pa je k sodelovanju povabil Aleša Zibelnika.

O debitanskem singlu so fantje iz skupine Nočna pravila povedali: »V pesmi je predstavljena ljubezenska tematika, ki pa jo lahko razširimo tudi na druga življenjska področja. Včasih se nam zdi, da so naši cilji, na različnih življenjskih področjih težko dosegljivi, vendar pa se ponavadi izkaže, da nam za uresničitev teh ciljev manjka čisto malo. Od tod tudi naslov pesmi.«

Skupina je režijo in idejo video zgodbe zaupala Luki in Sašu Šviglju, ki sta za glavna igralca postavila plesalca Nušo Črnko in Arneja Ivkoviča. 

Spremljajte skupino na družabnih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij