Novice

Mile Kekin z novim singlom 'Epilog kuće bez krova' zaključuje zgodbo samostojnega albuma »Kuća bez krova«

Objavljeno:

Priljubljen hrvaški glasbenik je album »Kuća bez krova« predstavil proti koncu leta 2018 in z njim takoj osvojil glasbene kritike v regiji kot tudi nominacije in nagrade.

Skladba 'Epilog kuće bez krova' je zaključek prvega samostojnega glasbenega projekta s katerim je Mile Kekin predstavil tudi 10 video zgodb, tako je zadnji singl tudi 'odjavna špica' istoimenskega albuma.

O singlu je Kekin povedal »Gre za epsko borbo med Darth Vaderjem in mamo. Vse to izvira iz spominov, ko sva se z bratom kod otroka veliko igrala in se med vinogradi v našem kraju počutila kot na intergalaktičnem bojišču, ... žal je zato kar nekaj trt padlo v bitki,« in še dodal: »Pesem prav zato posvečam generaciji, ki še ni poznala video igric in je za igro uporabljala lastno domišljijo in 'tuja dvorišča' :)«

Pesem je bila posneta v studiu Srđana Sekulovića, ki se podpisuje tudi pod produkcijo skladbe, video je ustvaril njegov prijatelj Denis Mujadžić Denyken.

'Epilog kuće bez krova' na digitalnih platformah: https://backl.ink/133654887

Mile Kekin na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij