Novice

Manca Špik v duetu s Poskočnimi, z novim singlom "PRIJATELJ" in najbolj vročim glasbenim videom na Youtube!

Objavljeno:

Po duetu 'Oba', slovenskem Youtube fenomenu, ki se po desetih mesecih približuje že petim milijonom ogledov, in je tako tudi uradno postal najbolj predvajan videospot vseh časov v slovenskem jeziku, ena naših najbolj stalnih glasbenih zvezd Manca Špik, izdaja novo pesem. Tudi tokrat gre za duet. Plesno skladbo 'PRIJATELJ' je posnela s Poskočnimi, ki veljajo za eno najbolj priljubljenih in iskanih skupin pri nas! Videospot za skladbo je ugledal luč sveta že v nedeljo na Mančin rojstni dan in takoj postal najbolj "vroč" glasbeni video na slovenski "Youtube trending" lestvici. 

Potem, ko je Manca z Isaacom Palmo in Kvatropirci v preteklem letu dni navduševala s hiti Oba' in 'Pesem', je bila odločitev, kako nadaljevati zgodbo duetov, težka. "Čakala sem na pravo pesem, in ko sem prebrala besedilo na temo starih prijateljev in trenutkov z njimi, ki so neprecenljivi, sem takoj vedela, da je to tisto, kar želim povedati svojim poslušalcem! Čas teče vse hitreje in premalokrat se zavedamo, da nam lahko življenje prehitro uide. Srčno verjamem, da se bodo mnogi v tej pesmi našli, kdo ve, mogoče jih bo celo vzpodbudila, da pokličejo svoje prijatelje, si vzamejo čas za njih ... Videospot za pesem smo izdali prav na moj rojstni dan in povrh vsega še na zgodovinski dan naših košarkarskih prvakov, tako da smo lahko našo zmago slavili že ob njenih živih ritmih", nam je zaupala Manca ob izidu. 

Tudi sam videospot, ki ga je režiral Niko Karo, je rojstnodnevna zabava presenečenja: "Močno sporočilo besedila pesmi smo prenesli v zgodbo spota, ki je v mnogo pogledih nekaj posebnega."

"Verjamemo, da bo pesem postala nova himna prijateljstva. Ko nas je Manca povabila k sodelovanju, smo bili počaščeni in z veseljem smo sprejeli izziv posneti popolnoma zabavno pop uspešnico ter se preizkusiti v drugačni vlogi. Že od samega začetka je bila energija med nami neverjetna in tako je nastala, sicer na prvi pogled lahkotna, a zelo prodorna pesem z izjemnim sporočilom," so sodelovanje pokomentirali Poskočni.

'Prijatelj' z današnjim dnem prihaja tudi na radijske postaje, videospot pa je med vsemi posnetki iz košarkarskega prvenstva, ki so obnoreli splet, postal prvi glasbeni video, ki ga med njimi najdemo na lestvici najbolj vročih ("trending") posnetkov.

 [GALLERY_179]

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij