Novice

Manca Špik se vrača s 'Serenado' in koncertno turnejo

Objavljeno:

Po več kot letu dni od zadnje samostojne pesmi se ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk Manca Špik, vrača z novim hitom in napoveduje koncertno turnejo! V zadnjem letu je Manca osvajala glasbene lestvice zgolj v duetih. Uspešnice je nanizala z Dejanom Vunjakom, Isaacom Palmo in Erosi. Prav s slednjimi pa napoveduje prihajajočo turnejo.

"Vsak ima pesem, ki ga spominja na nekaj lepega. Na ljubezen, na lepe dogodke, na nekaj, kar te ponese v nostalgijo. O tem govori skladba 'Serenada'. Dolgo časa smo iskali novi zvok in svežo zgodbo, s katero nadaljujem glasbeno pot in izjemno sem navdušena nad skladbo, še posebej, ker 'Serenada' napoveduje mojo prvo koncertno turnejo, " je ob izidu povedala Manca.

Manca Špik tako skupaj s skupino EROSI, s katero je posnela zadnjo uspešnico 'Bela barka', napoveduje koncertno turnejo po slovenskih odrih. To je hkrati tudi prva turneja za pevko, ki se jo zaradi izjemno melodičnih pesmi vse bolj prijemlje vzdevek nova kraljica ljudskih src. 

Za glasbo je tudi tokrat poskrbel hitmejker in Mančin producent Raay, besedilo pesmi pa je napisal priznan slovenski tekstopisec Rok Lunaček, ki z Raayem zadnja tri leta ustvarja Mančine uspešnice. Da se bo med njih zapisala tudi 'Serenada', ne dvomimo!

 

Manca Špik na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij