Novice

Manca Špik napoveduje nov duet in ostaja med najbolj predvajanimi v Sloveniji

Objavljeno:

Manca Špik je lani posnela dva dueta, ki sta zaznamovala tako njeno vrnitev na glasbene odre kot tudi preteklo leto zabavne glasbe nasploh. Prvega je posnela s Kvatropirci (Pesem) in drugega z Isaacom Palmo (Oba). Od izida pesmi ‘Oba’ je minilo več kot pol leta, tako ‘Pesem’ kot ‘Oba’ pa ostajata na nacionalni slovenski lestvici najbolj predvajanih SLOTOP50 še v drugi polovici letošnjega leta.

Pred letom dni je Manca Špik s hitom ‘Pesem’, ki ga je izvedla skupaj s Kvatropirci na Melodijah morja in sonca 2016 zmagala po izboru občinstva po vsej Sloveniji in po izboru gledalcev v Avditoriju ter se več kot uspešno vrnila na glasbeno sceno. Konec leta je z Isaacom Palmo posnela gotovo največji hit tega leta, ki s skoraj 4 milijoni ogledov postaja zanesljivo ena od največjih uspešnic v letu 2017.

Da si Manca ob vrnitvi ni obetala tako velikih uspehov, je večkrat priznala v intervjujih in izjavah, kljub vsemu pa se je prepustila uspehom in z novimi uspešnicami razveseljuje in navdušuje občinstvo po vsej Sloveniji.

"Nastopi so še vedno tisto, kar me najbolj osrečuje. To, da ljudje kričijo, ko slišijo začetek pesmi ‘Oba’, je neprecenljiv trenutek, za katerega sem hvaležna, da sem ga doživela... Da se ‘Pesem’ počasi vpisuje med "zimzelene" slovenske hite, je nekaj, kar si nikoli nisem mislila, da me bo čakalo na moji glasbeni poti . Je pa pred mano velik izziv, novo sodelovanje in nova pesem... A sem popolnoma neobremenjena, za seboj imam super ekipo in lahko vam izdam, da bo šlo za nekoliko hitrejše ritme in za nov duet," je ob začetku poletja zaupala Manca, ki pravi, da se v prvi vrsti predaja občutkom in glasbi ter predvsem uživa v tem, kar dela.

Začetek septembra nas bo presenetila z novim duetom, do takrat pa Manco lahko ujamete na katerem od julijskih nastopov:

14.7. Murska Sobota,

15.7. Hardek,

16.7. Jesenice,

22.7. Gornji Grad,

27.7. Bovec,

30.7. Kamnik.

 

Manca Špik na družabnih omrežjih:

Uradna spletna stran

Facebook

Youtube

Twitter

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij