Novice

Manca Berlec že prvi dan izida prvenca "Gola" navdušila glasbene navdušence

Objavljeno:

Manca Berlec je po sinočnjem koncertu ob izidu debitantskega albuma »Gola« naudušila do zadnjega kotička naponjeno priljubljeno koncertno prizorišče v ljubljanski Tobačni.

Mlada kantavtorica Manco Berlec je včeraj slavila izid debitantskega albuma »Gola«  z nastopom v nabito polnem Čin Činu.

Na albumu »Gola«, ki je že na voljo tudi na vseh digitalnih platformah, je osem skrbno izbranih skladb, za katere se številni glasbeni poznavalci strinjajo, da gre za zelo dober prvenec mlade ustvarjalke, ki je našla svoj zvok in je že pustila pečat na domači sceni.

Ob uspešnici 'Sama' in aktualnem singlu 'Kadilka' so se na album uvrstile Mančine osebne zgodbe, ki jih uglasbila v skladbe, ki pobožajo poslušalčevo dušo.

Pot do plošče je bila dolga, a hkrati kratka, saj je, po tem ko se je Manca zares lotila dela, nastala v nekaj mesecih. 23-letno avtorico, multiinštrumentalistko, producentko in igralko (ravno se vrača na odrske deske v muzikalu Katzen kabaret, kjer nastopa z naslovno skladbo albuma) smo pred petimi leti prvič opazili v priljubljenem televizijskem šovu Slovenija ima talent, ko je Branko Čakarmiš zanjo pritisnil zlati gumb. Celotna izkušnja v oddaji je bila mladi glasbenici velika motivacija za nadaljevanje ustvarjanje. 

Potem je počasi odrasla, odpotovala na drug konec sveta in se vrnila domov, kjer je v zavetju Kamniških alp našla svoj unikaten zvok, ki ga poganjajo ljubezen, čustva, toplina in ravno pravi odmerek mladostne navihanosti.

Mladenko, ki odlično igra skoraj ducat inštrumentov, smo sinoči v Tobačni spoznali v 'goli' različici, saj je obiskovalce popeljala skozi skladbe le s svojim glasom, druženje pa povezala z zgodbami iz ozadja ustvarjanja tega čudovitega glasbenega popotovanja.

Seznam skladba albuma »GOLA«

  1. Sama
  2. Srečna
  3. Gola
  4. Človek
  5. Kadilka
  6. Odhajam
  7. Nežna
  8. Prezgodaj

 

Album "GOLA" na digitalnih platformah:

-        Deezer: http://bit.ly/2LwJzwk

-        iTunes: https://apple.co/308Qe2U

-        Amazon Music: https://amzn.to/2LLvM5d

-        Google Play: http://bit.ly/2VdyWhg

-        Spotify: https://spoti.fi/3031Og1

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij