Novice

Manca Berlec predstavlja novo pesem 'Večnost'

Objavljeno:

Glasbenica, ki je navdušila z debitanskim albumom »GOLA« je ob zaključku prvenca predstavila novo pesem 'VEČNOST' na najbolj odmevnem glasbenem dogodku v Sloveniji.

V soboto je Manca Berlec na Emi 2020 premierno predstavila pesem 'Večnost', ki govori o začetni kemiji in iskri med dvema, ki se na novo zaljubljata.

»Pesem zajema moje počutje in občutke v času nastajanja pesmi,« je povedala Manca Berlec, ki se podpisuje kot avtorica besedila in glasbe, pri aranžmaju pa ji je pomagal dologoleten prijatelj Patrik Šimenc.

Tako ob predstavitvi novega singla Manca napoveduje izid drugega albuma, ki bo izšel ob koncu leta in bo po Mančinih besedah: »veliko bolj obsežen kot je aktualen album »GOLA«.

Zaključek prvenca bo Manca Berlec v dobrem mesecu zaključila tudi z video zgodbo singla 'Gola'. »Zgodba govori o ljubezenskem trikotniku, njihovi odnosi pa so prikazani zelo intimno in filmsko,« nam je še zaupala talentirana umetnica, ki je več kot navdušena nad udeležbo na letošnjem izboru pesmi za Evrovizijo. »Zelo sem zadovoljna kako se je vse odvilo. S sabo sem imela super ekipo, tako da so priprave potekale zelo sproščeno. Zdaj pa nas čakajo nove zgodbe.«

Manca Berlec na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij