Novice

Mambo Kings predstavlja novo romantično zgodbo 'Romeo in Julija'

Objavljeno:

Skupina, ki slovi po najboljših žurih v celotni regiji s svojo avtorsko glasbo navdušuje vedno več poslušalcev.

V duhu valentinovega skupina predstavlja novo pesem, ki kljub naslovu 'Romeo in Julija' nosi pozitivno zgodbo in  je tudi tokrat ustvarjena v lahkotnih pop ritmih kot tudi predhodna skladba, velika uspešnica 'Balerina', ki na Youtube beleži skoraj dva milijona ogledov, v letu 2017 pa je bila obvezen del repertoarja na številnih nastopih.

Člani skupine so povedali, da je v videu prikazan odtenek ljubezni več kot ponavadi vidimo in sicer, da je ljubezni včasih potrebno pomagati. »Težko je najti čisto ljubezen, ampak ko se zgodi, je ta čudovita,« je o skladbo povedal njen avtor Aleš Bartol.

Glavnina nove video zgodbe je bila posneta v pralnici perila, kjer se po začetni hladni komunikacije med punco in fantom prebudi zaljubljenost. Ta del zgodbe je režiser ponazoril s pisanimi močnimi barvami, s plesom in uživanjem v družbi en drugega. Ženska vloga je pripadla mladi študentki iz Maribora, »s čudovito energijo, ki je odlično odigrala svojo vlogo,« so zadovoljno sporočili iz skupine Mambo Kings. Del videospota, ki prikazuje skupino med odhodom na oder pa je bil posnet tik pred velikim koncertom v Stožicah.

Vabljeni k ogledu najbolj pisanega videa odlične skupine Mambo Kings in se zabavajte ob novi romantični zgodbi 'Romea in Julije'.

»Ljubezen je potrebno živeti in se ob njej zabavati,« so še sporočili člani skupine.

Uradna Facebook stran

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij