Novice

Mambo Kings predstavlja novo izpovedno pesem 'Moje srce'

Objavljeno:

Priljubljena skupina, sinonim za nepozabne zabave tako doma kot tudi v tujini, predstavlja novo avtorsko pesem 'Moje srce'.

Mambo Kings zadnja leta poslušalce navdušuje z izpovednimi avtorskimi skladbami, kot sta 'Balerina' in 'Romeo in Julija', ki sta osvojili najvišje vrhove radijskih lestvic kot tudi zavidljive oglede na Youtube. Skupina tudi tokrat predstavlja novo ljubezensko zgodbo s preobratom, ki ga od skupine v kateri je doma le dobra volja, nihče ni pričakoval.

Nova romantična skladba 'Moje srce', pod katero se kot soavtor besedila ob Roku Lunačku podpisuje tudi pevec in klaviaturist skupine, Aleš Bartol, pripoveduje o zaljubljeni naivnosti, o zaslepljeni in popolni predaji ljubljeni osebi, ki žal ne čuti enako.

Pesem in video predstavljata mojo generacijo fantov oziroma danes že odraslih moških, ki smo bili vzgajani v duhu, da mora biti fant močan, nepopustljiv in nezlomljiv, na čustva pa je najbolje pozabiti. Moški smo zato nezmožnost skrivanja čustev ob neuspešnem dvorjenju puncam ali dokončne izgube ljubezni, vse občutke klišejsko skrili pod moški ego. Bolečino ega pa je okolici enostavno prodati, vsi jo kupijo. Vednar spet le do določene meje. Premalo govorimo o tem, pa vendar moramo se zavedati, da tudi moška čustva nenapovedano izbruhnejo na plano, ki so lahko tudi pogubna,” je o novi pesmi povedal Bartol in nadaljeval: “V novi skladbi sem želel povedati, da tudi moško srce krvavi. Tudi moškim ugasnejo sanje ob izgubi ljubljene osebe. Tudi moški se trudimo ohraniti odnose čeprav kdaj sebi v škodo. Tudi moški potrebujemo ‘sigurnost’ in potrditev da je ona, ki je moja izbranka in moja ljubezen, ‘moja za vedno’.

Priljubljena skupina je videospot snemala v Ljubljani in njeni okolici, glavno žensko vlogo je ob članih skupine odigrala priljubljena vlogarka Lea Mederal Gams.

Vabljeni k ogledu trikotnika in ljubezenske zgodbe z nesrečnim koncem.

Skupina Mambo kings na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij